Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Re: VW Mk1 GTI by ElGato customz

Napisal/-a crxdelsol Pe mar 09, 2012 12:08 pm

ninjeti je napisal/-a:Ne se mi smejat ker nimam pojma kako se laminira, ampak kaj je to potem še preko polakirano al kak (sveti se ko da je lamajk poliral :mrgreen: )?

Ravno to ko se sveti je laminirano kolikor jaz razumem podobno kot plasticifiranje na drug način.

Uporabniški avatar
Doche
Poznavalec foruma

Kraj: Ried

Napisal/-a Doche Pe mar 09, 2012 12:21 pm

crxdelsol je napisal/-a:
Oprosti, ampak jaz mislim, da ne veš točno kaj je carbon... Kake so razlike med carbonom in nalepko... itd.

Vem kake so razlike.

Ne razumem pa zakaj mora biti oljni filter oblečen v karbon, to me zanima pa zakaj mora bit polosovina oblečena v karbon oz. imitira da je karbonska, ko pa vsi vemo da je to nemogoče da bi bila...to je točno zato da se najstniki slinijo: uuuuuuuu glej karbonske polosovine ma vaš kak more to letet.

Zato ker pač ni vse kromirano, je pač oblečeno v karbon. Pomoje najbol enostavno ti to povedat na tak način.

crxdelsol je napisal/-a:
ninjeti je napisal/-a:Ne se mi smejat ker nimam pojma kako se laminira, ampak kaj je to potem še preko polakirano al kak (sveti se ko da je lamajk poliral :mrgreen: )?

Ravno to ko se sveti je laminirano kolikor jaz razumem podobno kot plasticifiranje na drug način.

To ti pa lahko tvoji pubeci povedo na kak drgu način :lol:

Uporabniški avatar
primozek68
Poznavalec foruma

Napisal/-a primozek68 Pe mar 09, 2012 12:23 pm

crx, naredi vsem uslugo in pusti to temo pri miru. Smo videli tvoj polizdelek in lahko trdim, da Mačku ne sežeš in mu tudi ne boš nikoli do gležnjev. Beri temo in ne komentiraj. S svojimi komentarji ne boš nikogar prepričal v svojo ''veličino''.
Sex turns gay people into Mexicans.

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Pe mar 09, 2012 12:28 pm

Nevem o kakem mojemu izdelku govoriš ker nič ne izdelujem, menda pa lahko vprašam kaj ali ne ?

Ti si nas prepričal z cajtngami ;)

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe mar 09, 2012 12:31 pm

crxdelsol je napisal/-a:
Oprosti, ampak jaz mislim, da ne veš točno kaj je carbon... Kake so razlike med carbonom in nalepko... itd.

Vem kake so razlike.

Ne razumem pa zakaj mora biti oljni filter oblečen v karbon, to me zanima pa zakaj mora bit polosovina oblečena v karbon oz. imitira da je karbonska, ko pa vsi vemo da je to nemogoče da bi bila...to je točno zato da se najstniki slinijo: uuuuuuuu glej karbonske polosovine ma vaš kak more to letet.

:lol: :lol: :lol:

Očitno ne veš... Kak ni mogoče - če pa sem ravno to naredo? Nena se imitira, da je karbonska, ampak je dejansko oblečena v karbon (kar pri plastificiranju ni - ampak je navadna printana folija)... Zato, da jo pač mam - ti pa se sekiraš... ;)

Misliš, da se najstniki pa taki kot ti slinijo: uuuuuuuu glej karbonske polosovine ma vaš kak more to letet. Ker ostali mislim, da razumejo zakaj se gre... ;)

Ja, na koncu mora biti polakirano - lepši sijaj...

crxdelsol je napisal/-a:Ravno to ko se sveti je laminirano kolikor jaz razumem podobno kot plasticifiranje na drug način.

:lol: :lol: Mislim, da boš mogo malo po-googlat po googlu al pa kakem drugem brskalniku, ne samo po forumih - ker se motiš... ;)
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Pe mar 09, 2012 12:35 pm

hvala za razlago.

Očitno ne veš... Kak ni mogoče - če pa sem ravno to naredo? Nena se imitira, da je karbonska, ampak je dejansko oblečena v karbon (kar pri plastificiranju ni - ampak je navadna printana folija)... Zato, da jo pač mam - ti pa se sekiraš... ;)

Vseeno ni karbonska polosovina, samo imitacija je. Felne ki so oblečene v karbon niso karbonske, so pač oblečene-imitirane. Isto kot če se ded obleče v pič** ni pič** ampak je ded.

Lepo ustvarjanje še naprej, nebom več nič vprašal ker se sučete okoli besed in pojete hvalnico, ko pa kdo obrne vprašanje pa hitro pljuvat.

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe mar 09, 2012 12:37 pm

crxdelsol je napisal/-a:menda pa lahko vprašam kaj ali ne ?

Seveda, ampak vsaj poskušaj razumet odgovor... ker ti si v bistvu popolnoma prepričan v svoj prav... ;)
Slika

NoFear85
Novinec

Napisal/-a NoFear85 Pe mar 09, 2012 12:52 pm

Crx, dej zacni malo razmisljat, lepo te prosim. Tu ze najedas, s svojimi otroskimi trditvami. Primi v roko carbon look folijo, pa carbonska vlakna. Ze tu bo razlika. Ce je ne bos opazil, vsami 3 lesene palice, eno pusti kot je, eno obleci v folijo, eno pa naj ti nekdo laminira. Nato z vsemi tremi udaro ob kaksen zid pa porocaj. Morda ti bo le tako jasno.

Folija ne spreminja strukture, se manj trdnosti. Kar pa za vlakna ne moremo trditi.

Upam da je to zdaj jasno.

Gato ti pa kar tako naprej. Mislim da en boljsih projektov pri nas ki se ga da redno in kvalitetno spremljat od zacetka do konca.

Uporabniški avatar
R 26
Stalni uporabnik

Kraj: dolenjska je moja mati

Napisal/-a R 26 Pe mar 09, 2012 1:46 pm

na a.com hodim zaradi....vozila prihodnosti, predelava by elgato customz....sedi 5, tvojim predelavam se clovek res ne more nacuditi

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe mar 09, 2012 1:49 pm

crxdelsol je napisal/-a:Vseeno ni karbonska polosovina, samo imitacija je. Felne ki so oblečene v karbon niso karbonske, so pač oblečene-imitirane. Isto kot če se ded obleče v pič** ni pič** ampak je ded.

Lepo ustvarjanje še naprej, nebom več nič vprašal ker se sučete okoli besed in pojete hvalnico, ko pa kdo obrne vprašanje pa hitro pljuvat.

Na žalost, še vsa podjetja, ki se ukvarjajo s karbonom - ne morajo izdelati celotne polosovine in feln v carbonu... In, ker to z moje strani sploh ni mogoče, sem oblekel v pravi carbon (tukaj sem se ukvajal z deli, ki so tehnično pomembni), kar je eden izmed postopkov laminiranja... To sem naredil zaradi stylinga, lepote in ne zato, da bodo mislili, da avto leti - v bistvu skoraj vsi vemo, da je nemogoče kaj takega narediti v celoti iz carbona - doma v garaži (torej oprosti, ker si bil zaveden)... Kot sem že povedal mene uporabnost carbona ne zanima - ampak vizualni izgled - jaz se ukvarjam s stylingom - ne tuningom... Ko pa se gre za stvari brez funkcij npr. odbijače, haube itd. pa ni problema pa tudi jaz lahko nardim le s karbona (po želji)... ;)

Mislim, da te noben ni želel popljuvat, pač pa smo ti želeli le razložit...
Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Pe mar 09, 2012 1:50 pm

bo mk1 mel karbon zaključke pa lajsne na odbijačih? vem da se je neki cajta nazaj to na ebayu prodajalo.
the brand with the three stripes :)

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe mar 09, 2012 2:53 pm

croma_man je napisal/-a:bo mk1 mel karbon zaključke pa lajsne na odbijačih? vem da se je neki cajta nazaj to na ebayu prodajalo.

Ne, na zunajosti nebo nič carbona... Zunaj ostane bolj ali manj original - originalni mk1 deli...
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe mar 09, 2012 3:00 pm

Še ostali deli...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe mar 09, 2012 3:01 pm

...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Godward
Uporabnik

Napisal/-a Godward Pe mar 09, 2012 3:04 pm

noro :DDD
Renault 5 Campus 1.1/1.4 1992 - prodano
Renault Laguna 1.8 16V 2000 Fairway - prodano
Volvo S80 D5 2003 - prodano
Volvo S60 D5 2010 Summum avt.
Slika

Uporabniški avatar
airmike
Uporabnik

Kraj: Rogaška Slatina

Napisal/-a airmike Pe mar 09, 2012 3:09 pm

crxdelsol je napisal/-a:to me zanima pa zakaj mora bit polosovina oblečena v karbon oz. imitira da je karbonska, ko pa vsi vemo da je to nemogoče da bi bila...to je točno zato da se najstniki slinijo: uuuuuuuu glej karbonske polosovine ma vaš kak more to letet.

Ni nemogoče ;) Nissan 350z ma kardan iz karbona v orginalu ;)

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Pe mar 09, 2012 3:14 pm

Še slikano skupaj...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši Pe mar 09, 2012 3:32 pm

:DDD

Uporabniški avatar
sashs1
aka puntoshark

Napisal/-a sashs1 Pe mar 09, 2012 3:46 pm

eno pitanje

to je zdaj karbon efekt barvano al je prav karbon gor djan

Uporabniški avatar
alanq4
Poznavalec foruma

Kraj: ljubljana

Napisal/-a alanq4 Pe mar 09, 2012 4:04 pm

Je tako težko obrnit par strani nazaj in dobit odgovor?
In ja pogonske osovine in kardani obstajajo iz karbona, samo tukaj to ni pomembno ker ni prvotni namen te predelave tuning ampak styling, kar pa gre Elgatu odlično!
Alfa Romeo 156 "project real GTA" in 166 2.4 jtd mau okrepljena :)
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov