crxdelsol je napisal/-a:Vseeno ni karbonska polosovina, samo imitacija je. Felne ki so oblečene v karbon niso karbonske, so pač oblečene-imitirane. Isto kot če se ded obleče v pič** ni pič** ampak je ded.
Lepo ustvarjanje še naprej, nebom več nič vprašal ker se sučete okoli besed in pojete hvalnico, ko pa kdo obrne vprašanje pa hitro pljuvat.
Na žalost, še vsa podjetja, ki se ukvarjajo s karbonom - ne morajo izdelati celotne polosovine in feln v carbonu... In, ker to z moje strani sploh ni mogoče, sem oblekel v pravi carbon (tukaj sem se ukvajal z deli, ki so tehnično pomembni), kar je eden izmed postopkov laminiranja... To sem naredil zaradi stylinga, lepote in ne zato, da bodo mislili, da avto leti - v bistvu skoraj vsi vemo, da je nemogoče kaj takega narediti v celoti iz carbona - doma v garaži (torej oprosti, ker si bil zaveden)... Kot sem že povedal mene uporabnost carbona ne zanima - ampak vizualni izgled - jaz se ukvarjam s stylingom - ne tuningom... Ko pa se gre za stvari brez funkcij npr. odbijače, haube itd. pa ni problema pa tudi jaz lahko nardim le s karbona (po želji)...
Mislim, da te noben ni želel popljuvat, pač pa smo ti želeli le razložit...