lisko je napisal/-a:Petka je sedaj dobila mlajšo sestrco, ki bo za nekaj časa prevzela delo
A je skrivnost?

AudiBoy je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Petka je sedaj dobila mlajšo sestrco, ki bo za nekaj časa prevzela delo
A je skrivnost?
lisko je napisal/-a:No če že druga ne ....mogoč bo komu koristlo![]()
Takole se očisti štarter.![]()
Ko je štarter dol....se odšravfa nosilec....
Potem se odvije vijaka ki držita štarter skupi...
Vijaka gresta ven....
Zadnja plošča s pušo in ščetkami gre stran in štarter gre narazen....
Ko gre stran ohišje in rotor v njem ostane tole...
Odstranijo se vstavki ki držijo planetni venec....
Odstrani se venec...
Nato se prednji del štarterja obrne in odtegne avtomat štarterja...
Med avtomat in štarter se porine izvijač in se razdre ( petka ima celo pripravljeno že kam daš izvijač in pajsneš:) )
Vse gre lepo narazen...
Nato se vse skupaj očisti v nafti....
Zamenj se ščetke in puše na štarterju....po potrebi tudi avtomat. In ko je vse na mestu....
Se po obratnem vrstnem redu začne sestavljat nazaj in lepo namaže z mešanico olja in masti....
In pa sestavljen ki čaka na montažo...
In pa kabli o katerih je blo enkrat govora....seveda vsi menjani z novimi..... bili so pa u takem stanju...
north789 je napisal/-a:Ali imaš kej slik od renault 4 štarterja ? Ali ga je težko dol vzet?
Matjazy je napisal/-a:Ma se ne dajo naši stari dizli !
(evo mojga cold start po dolgem časuhttp://www.youtube.com/watch?v=VyyuYQt5 ... annel_page)
Kaka 2 tedna kasneje, ko smo ga začel rezat, smo ugotovil, da delujeta le 2 grelni svečki...
Kaj pa manjka petki, da se ne voziš z njo?
GT_Turbo17 je napisal/-a:prodaš petko?okej hec!
![]()
je pa res popularna! Sej jaz za mojega unota tut kar dobivam ponudbeče bi ga pa hotel prodat pa noben neb hotu slišat nič. Mater me to jezi! Ti kar poštimaj avto se ti ne splača nič prodajat!
če ne zdaj..bo čez 10 let vse poglede prevzela na cesti
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost