Nino Adam je napisal/-a:Zakaj pa odstranjuješ to? Da je veliko dela, to vem... Gledal sem na ebay-u, tam se to dobi ampak me zanima, če kdo tud to pri nas počne...za manjšo ceno
ElGato je napisal/-a:Nino Adam je napisal/-a:Zakaj pa odstranjuješ to? Da je veliko dela, to vem... Gledal sem na ebay-u, tam se to dobi ampak me zanima, če kdo tud to pri nas počne...za manjšo ceno
Take zadeve niso poceni... Potrebno je najprej naredit modele (dvodelne) potem pa lahko komaj začneš... Že da se samo modeli naredijo stane...Kje še je potem izdelava... Na žalost ceneje ne gre...
lisko je napisal/-a:Delaš zaj al spet obljavljaš za nazaj?:) Pridem kaj na ogled pa kako idejo vkrast
BoneS je napisal/-a:Posteno![]()
Kaksna pa bo barva ce ni se skrivnost?
cobra11 je napisal/-a:Zakoon, kako ti rata vsako stvar tako točno izvest recimo streha, da je tako lepo sedla gor, to je še v fabrik teško pa majo orng mašinerijo :O
cobra11 je napisal/-a:Zakoon, kako ti rata vsako stvar tako točno izvest recimo streha, da je tako lepo sedla gor, to je še v fabrik teško pa majo orng mašinerijo :O
kosir1234 je napisal/-a:se da lepo narest, samo veliko časa si moreš vzet
zato je pa pregrešno drago menjat dele karoserije ki niso mišleni, da se menja, če ne delaš sam
MatejW je napisal/-a:Uff... vidim da mas spet puno dela
dgreso je napisal/-a:do junija boš pa ja končalda ti lahko vabila pošlem
ElGato je napisal/-a:dgreso je napisal/-a:do junija boš pa ja končalda ti lahko vabila pošlem
Končano bo do konec aprila... more biti...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov