huek111 je napisal/-a:Me pa zanima zakaj se nihče ne sprašuje zakaj je stvar kromirana, če itak ne opravlja svoje funkcije in kljub temu rjavi?
Pač zato, ker razen dobrega izgleda pač s postopkom nimaš namena dosegat (ne pri kromiranju in ravno tako ne pri laminiranju v karbon)
ElGato je napisal/-a:Na žalost, še vsa podjetja, ki se ukvarjajo s karbonom - ne morajo izdelati celotne polosovine in feln v carbonu...
Volvej je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:Na žalost, še vsa podjetja, ki se ukvarjajo s karbonom - ne morajo izdelati celotne polosovine in feln v carbonu...
Samo tako kot zanimivost, eno slovensko podjetje (veš da ne vem imena) dela v celoti karbonske felne za motocikle.
Volvej je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:Na žalost, še vsa podjetja, ki se ukvarjajo s karbonom - ne morajo izdelati celotne polosovine in feln v carbonu...
Samo tako kot zanimivost, eno slovensko podjetje (veš da ne vem imena) dela v celoti karbonske felne za motocikle.
BoneS je napisal/-a:Evo, js sm se odlocu, da ti prpeljem ob priliki svoj avto prekarbonirat. K tole je pa res top!
cobra11 je napisal/-a:Res si majster ElGato, kapo dol, me pa zanima kako je glede kakšne občutljivosti na vodo pa recimo na kamne pa te zadeve, ali pa če kaj šravfaš pa po nesreči potegneš po delu, se poznajo risi, pač je tolko občutljiva stvar al je recimo tako kot pri kromu?
pinny je napisal/-a:Tole z karbonom je res zanimiva zadevac ni kj. me pa nekaj še le zanima, k nekak nisem skozi zasledil, ko npr. daš platno čez izdelek, verjetn se to platno namoči z smolo oz. z čem drugim. pol na koncu sem že zvedu da se še polakira, kako se pa kaj neravnine izravnavajo, da se da malo več smole gor, pa se potem kako fino brusi al kako to gre oz. kako se zadeva pripravi pred lakiranjem?
Sej se ni treba bat da bi kdaj kj tazga počel, me pač samo zanima.
crxdelsol je napisal/-a: Zame bi bilo "impresivno" ...
ElGato je napisal/-a:Še par malenkosti...
ven0m je napisal/-a:To si nosilčke vrgel v karbon?![]()
aljaz123 je napisal/-a:
Koliko filtrov za olje si pa oblekel da bo potem ko bodo servisi na vrsti isto.![]()
aljaz123 je napisal/-a:Tole pa zlo fajn zgleda. Kako pa ko priviješ matico, kako se kaj obnaša material (boš poročal ko boš sestavljal).
Koliko filtrov za olje si pa oblekel da bo potem ko bodo servisi na vrsti isto.![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov