Luky je napisal/-a:a letvice z blatnikov se vam pa ni lubl dol pobrat...
lahk bi še pol tiste na vratih pobarval
yugo_tuning je napisal/-a:fuuul lepo!!!!.....kaj pa glede policajev.....a boš kej papirjev zrihtala?
vidim da je Honda že v krvi(v familiji)![]()
soncy je napisal/-a:yugo_tuning je napisal/-a:fuuul lepo!!!!.....kaj pa glede policajev.....a boš kej papirjev zrihtala?
vidim da je Honda že v krvi(v familiji)![]()
Bom vse papirje zrihtala, sj glih zato sm mogla to delat, k drgač me Vrtačnik nebi spustu.
Črna Honda coupe zravn je od tipa, drgač pa recmo da je v familiji, ker tamav brat jo ma tut, in je tut ful zadovoln z njo.![]()
lp soncy
yugo_tuning je napisal/-a:
Vrtačnik?
AudiRSboy je napisal/-a:yugo_tuning je napisal/-a:
Vrtačnik?
si ga nezelis spoznt
on pregleduje avte na lpp ju in odloca kir nardi homolkogacio.....pride ti pa pogledat z metrom okol pasu kda bo parcelo meri in niti neve kako zgleda seriski avto...kaj sele kje mas kake cifre...kake papirje rabs....ker cev cajt hoce ene papirje ceprv mu use to prilozis in podobno...
v vecini primerov ti pa sploh nepogleda avta.....pa se cakas ga k mutav da bi ti pogledu avto dokler on je zravn v bifeju in pije kavico
moje iskusne...
@soncy: zakaj bos pa to homologirala....tega jst enbi nc ker ti noben nebo porajtu da mas kej sirs...edin feltne dej ce jih nimas....drugo pa nc nerabs
Neyo-Neyo je napisal/-a:Vrtačnik![]()
On je pa ja car jaz nism meu nikol problemov z njemu![]()
zmeri k sm pršu me je lepo pozdravu pogledu paperje pa reku da je uredu in da lahko grem![]()
aja neki me zanima kje si kupila mrežco pa kje dobiš Lavo ?
jaz sm enkrat kupu Lavo sicer sam tist je bla šmeržajfa od wd40
black je napisal/-a:Vrtačnik je za*ukanc prve klase :P Srečen je lahko da se kakšni stranki na lpp-ju ne utrga pa da ga ne pretolče.
soncy je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:Vrtačnik![]()
zmeri k sm pršu me je lepo pozdravu pogledu paperje pa reku da je uredu in da lahko grem![]()
Mrežco sm bratu vzela k mu jo je ostal, mislem da je kupil v Merkurju.
Lavo sm pa kupila v Mavrici na Vrhniki, 11€/litr. Polno ime je neki...lavacol.
aja Sonček, spregledala kar si sprašval...stara sm 22.
lp soncy
AudiRSboy je napisal/-a:black je napisal/-a:Vrtačnik je za*ukanc prve klase :P Srečen je lahko da se kakšni stranki na lpp-ju ne utrga pa da ga ne pretolče.
sej takrt se umiri k vid da nebo slo tko kokr si je zamislu![]()
@soncy: a to Lavo sam gor naneses inona ti barvo odstran al kako? ker to bom rabu te dni...pa me mau zanima
soncy je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:Vrtačnik![]()
lp soncy
sonček je napisal/-a:soncy je napisal/-a:Neyo-Neyo je napisal/-a:Vrtačnik![]()
lp soncy
hm jest pa sem eno leto mlajši, čeprav ne dolgo, veš to sem te kr tako vprašal, ker vidim, da so tle gor bolj resni ljudje, na mobisux je prava katastrofa tam so 13 letniki gor.
Dobr ste to zrihtal, čeprav jest se nebi lotil popravljanje avta, pač stayling pa to, ker ni to za tle v hribe, pozim tle zapade tok snega, da so stene večje od avtov in se je nemogoče srečat edino curik.Pa dlih zadnjič sem bil v Senožetih pr eni gostilni sem zavil gor, na makedam, potem pa naprej asfalt tam sem bil, nekaj sem šel iskat.lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost