Volvo power je napisal/-a:vse kar potrebuješ imajo u Merkurju, jeklenko uzameš 5-kilsko, cene ne vem niti približno, bi pa znala bit kar draga, ampak jo enkrat kupiš in jo imaš za vedno, 5 kil plina pride okrog 12€,
žico kupi raje 0,8mm
Pri Varmig 1400 je edino ventil za na jeklenko bolj slab (nima manometrov), zato moraš nastavljat plin bolj po občutku, ampak jaz sem vseeno kupil boljšega z manometri, pride pa okrog 30€.
Volvo power je napisal/-a:Žiiga je napisal/-a:misliš obločno varjenje z elektrodami?
najbrž misli MIG/MAG varjenje z polnjeno žico, kjer se lahko vari brez plina, samo z navadnim aparatom to ne gre
Za jeklenko pa lahko vprašaš tudi na Messer-ju , imajo sedež u Rušah, to pa ni daleč od Maribora a ne ???
dejannn je napisal/-a:lp
Jest bi imel eno uprašanje, pa bom kar na to temo napisav da nebom nove odpirov.
No uglavnem od očeta sem dobil za prvi avto ŠKODO Felicio 1.3 mpi, 2001 letnik, 160 000 prevoženih. Rjavi že kakšno leto in pov in se nevrjetno hitru širi, no uglavnem u načrtu imam kupit nov sprednji levi blatnik(ker se ga pomoje ne splača popravljat)
magar tle bi ga nabavuhttp://www.silux.si/spletna-trgov ... k-up-98-01 , samo nimam kompresorja doma in bom kupi avto lak u spreju k ti ga neki zmešajo da je taka kot na avtu. Za prag pa zadnja dva blatnika bi pa kar ta postopek uzel:
-zbruisil rjevino do čistega pleha
-namazal s ferosanom, počakal da se posuši
-pokital če bo potrebno, fino pobusil
-špric kit
- lak
A bi bi ta postopek vredu? pa še zanima me če se da dobit kje šprickit v spreju(pa kk se imenuje)?, pa ferosan ne pomaga za dovg, mi mogoče svetujete kakšno drugo sredstvo proti rji?
Se opravičujem če sm napisal kakšno bedarijo-se ne spoznam kej dosti na to:D
lepu bi prosu za čimveč nasvetu, hvala
lp, dejan
dejannn je napisal/-a:dejannn je napisal/-a:lp
Jest bi imel eno uprašanje, pa bom kar na to temo napisav da nebom nove odpirov.
No uglavnem od očeta sem dobil za prvi avto ŠKODO Felicio 1.3 mpi, 2001 letnik, 160 000 prevoženih. Rjavi že kakšno leto in pov in se nevrjetno hitru širi, no uglavnem u načrtu imam kupit nov sprednji levi blatnik(ker se ga pomoje ne splača popravljat)
magar tle bi ga nabavuhttp://www.silux.si/spletna-trgov ... k-up-98-01 , samo nimam kompresorja doma in bom kupi avto lak u spreju k ti ga neki zmešajo da je taka kot na avtu. Za prag pa zadnja dva blatnika bi pa kar ta postopek uzel:
-zbruisil rjevino do čistega pleha
-namazal s ferosanom, počakal da se posuši
-pokital če bo potrebno, fino pobusil
-špric kit
- lak
A bi bi ta postopek vredu? pa še zanima me če se da dobit kje šprickit v spreju(pa kk se imenuje)?, pa ferosan ne pomaga za dovg, mi mogoče svetujete kakšno drugo sredstvo proti rji?
Se opravičujem če sm napisal kakšno bedarijo-se ne spoznam kej dosti na to:D
lepu bi prosu za čimveč nasvetu, hvala
lp, dejan
http://www.silux.si/spletna-trgovina/ka ... k-up-98-01 evo še enkrat povezava k tista nedela:D
Hydro_freak je napisal/-a:Lep pozdrav.
Imam ene par vpršanj, vem da je takih tem že veliko(brez skrbi sem vse pregledal).
Me zanima ene par stvari, ki jih nisem zasledil.
Ko pobrusim rjo do pleha, a jo pobarvam še s temeljno barvo ali kr grem prek s kitom pa potem špric kit. Pol barva pa lak.
V čem je sploh "fora" ferosana?
Imam ga doma, pa me zanima ali ko pobrusim do pleha namažem z njim ali ne?
Hvala že vnaprej pa LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov