emmo je napisal/-a:čudno mehka pločevina da je kos gume naredil tako udrtino pa še direktni udarec ni bil.
emmo je napisal/-a:pa spojler si pokazal da je guma udarila.spojler je poln kita!!!
seat je napisal/-a:Boš podvozje in karoserijo peskal...? Ker mam občutek,da bo še kr neki luknic od rje pršlo na plan.
4vale6 je napisal/-a:Zelo zanimiva stvar tole, bom tud jst tole temo spremlju z velikim zanimanjem, se pa nemorem upret da ne pokomentiram notranjosti, ki me spominja na prizorišče zločina iz priljubljene serije CSI (blood stains all over the place:D), hec pomoje sam preveč TV gledam![]()
Dobro napreduj pa veliko užitkov pri obnovi!
_BANDIT_ je napisal/-a:Za tolk denarja, cajta, volje in živcev, kot te bo stala obnova tegale avtočka, bi dobil (sploh tam, kjer živiš) VELIIIKO bolj ohranjen isti model avta, katerega bi bilo mogoče samo malo popedenati in si zmagal. Ne temle boš pa pustil preveč cajta in denarja, pa še na koncu to ne bo to. Original je le original, tisti ki so že kdaj obnavljali tako krepenino že vedo, kaj govorim. V USA je teh avtov morje in imajo nobene cene, tako da lahko izbiraš, kateri ti je všeč.
lisko je napisal/-a:jay je napisal/-a:huh jaz se nebi spuščal v tak projekt. Tudi, če nebi bil denar problem. Enostavno je preveč vsega.
To bi še čip fus rekel OH
Eni smo pač dost nori
lenivec je napisal/-a:jay je napisal/-a:huh jaz se nebi spuščal v tak projekt. Tudi, če nebi bil denar problem. Enostavno je preveč vsega.
če bi ga čip fus delal bil zaj že zadnjo potegavščino snemali
drugače pa jaz tut ko em notranjosti videl mi je tema padla čez oči![]()
zunaj še ne zgleda tako notranjost pa kar kliče po novi armaturki no ja bolj ali manj vseh plastikah
Volvo power je napisal/-a:
Pri nas je nekaj časa nazaj imel en možakar podoben projekt KLIK
Ogled priporočam tudi vsem ostalim pocarjem, ki se imate za mojstre, mogoče pa izveste kaj novega
Jackal81 je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Za tolk denarja, cajta, volje in živcev, kot te bo stala obnova tegale avtočka, bi dobil (sploh tam, kjer živiš) VELIIIKO bolj ohranjen isti model avta, katerega bi bilo mogoče samo malo popedenati in si zmagal. Ne temle boš pa pustil preveč cajta in denarja, pa še na koncu to ne bo to. Original je le original, tisti ki so že kdaj obnavljali tako krepenino že vedo, kaj govorim. V USA je teh avtov morje in imajo nobene cene, tako da lahko izbiraš, kateri ti je všeč.
Ampak v čem je point, da kupiš avto in je to to? Nekateri imamo pač delamo to iz samega veselja. Drugače pa tudi če grem kupit enega v boljšem stanju, kdo mi garantira, da ni nekje na dnu pregnit in bo čez nekaj časa prav tako potreben dobre obnove. Drugače pa je z zbirateljskimi avtomobili, ki so že v celoti obnovljeni, ampak tisti stanejo ohoho denarja.lisko je napisal/-a:jay je napisal/-a:huh jaz se nebi spuščal v tak projekt. Tudi, če nebi bil denar problem. Enostavno je preveč vsega.
Eni smo pač dost nori
Pač veselje do avtomobilov in zadovoljstvo, ko narediš nekaj sam.
cruiser1 je napisal/-a:Volvo power je napisal/-a:
Ogled priporočam tudi vsem ostalim pocarjem, ki se imate za mojstre, mogoče pa izveste kaj novega
Tale konkreten avto jaz nebi dal, kot primer odlično narejenega in restavriranega projekta. Pa ne mislim, da je zanič! Je pač čisto povprečno vredu narejen in ne nek "oh in sploh"! Naj vas ne zavede nepotreben kič, kot je barvanje podvozja, podna...
Priznam pa, da se jaz kaj tekega nebi nikoli (več) lotil. Nekoč sem imel en projekt, ki ni bil niti pol tako obsežen, kot ta, pa sem nekje na polovici obupal in prodal vse skupaj. Razlogi so bili še drugi in ne samo pomanjkanje volje, časa in denarja.Jackal81 je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Za tolk denarja, cajta, volje in živcev, kot te bo stala obnova tegale avtočka, bi dobil (sploh tam, kjer živiš) VELIIIKO bolj ohranjen isti model avta, katerega bi bilo mogoče samo malo popedenati in si zmagal. Ne temle boš pa pustil preveč cajta in denarja, pa še na koncu to ne bo to. Original je le original, tisti ki so že kdaj obnavljali tako krepenino že vedo, kaj govorim. V USA je teh avtov morje in imajo nobene cene, tako da lahko izbiraš, kateri ti je všeč.
Ampak v čem je point, da kupiš avto in je to to? Nekateri imamo pač delamo to iz samega veselja. Drugače pa tudi če grem kupit enega v boljšem stanju, kdo mi garantira, da ni nekje na dnu pregnit in bo čez nekaj časa prav tako potreben dobre obnove. Drugače pa je z zbirateljskimi avtomobili, ki so že v celoti obnovljeni, ampak tisti stanejo ohoho denarja.lisko je napisal/-a:jay je napisal/-a:huh jaz se nebi spuščal v tak projekt. Tudi, če nebi bil denar problem. Enostavno je preveč vsega.
Eni smo pač dost nori
Pač veselje do avtomobilov in zadovoljstvo, ko narediš nekaj sam.
Brez skrbi ,da bandit ve o čem govori. Misli pa, da je kolikor ga poznam imel v mislih predvsem to, da pač kupiš kar se da dobro ohranjen in vozen avto za ugodno ceno in ga potem kdor ima veselj še vedno lahko zrihta še bolje. Možnosti so neomejene. Pri športnem avtomobilu se bolj posvetiš motorju in performensu, da iz njega iztišneš čim več moči in to preneseš na cesto...ne pa da se moraš najprej ukvarjati s plehom in tapetami.
Drgač pa mi je avto zdaj tak kot je (razen rjastih lukenj) ful všeč. Jaz bi kar takega vozil tu po Ljubljani, da bi me šminkečki še bolj butasto gledali.Le tehnika bi morala biti TIP TOP. Pa upam, da za to podrtijo nisi dal več, kot 300$.
Jackal81 je napisal/-a:4vale6 je napisal/-a:Zelo zanimiva stvar tole, bom tud jst tole temo spremlju z velikim zanimanjem, se pa nemorem upret da ne pokomentiram notranjosti, ki me spominja na prizorišče zločina iz priljubljene serije CSI (blood stains all over the place:D), hec pomoje sam preveč TV gledam![]()
Dobro napreduj pa veliko užitkov pri obnovi!
A nisi gledal Top Geara, ko so šli v Ameriko in si kupili avtomobile. Jeremy je rekel, da je Camaro "murderous muscle car"![]()
Drugače pa tisto niso madeži krvi, ampak lepilo. Če celotno armaturko je bil namreč nalepljen nek čuden tepih, da se ni videlo, da je razpokana.
cruiser1 je napisal/-a:Volvo power je napisal/-a:
Tale konkreten avto jaz nebi dal, kot primer odlično narejenega in restavriranega projekta. Pa ne mislim, da je zanič! Je pač čisto povprečno vredu narejen in ne nek "oh in sploh"! Naj vas ne zavede nepotreben kič, kot je barvanje podvozja, podna...
Priznam pa, da se jaz kaj tekega nebi nikoli (več) lotil. Nekoč sem imel en projekt, ki ni bil niti pol tako obsežen, kot ta, pa sem nekje na polovici obupal in prodal vse skupaj. Razlogi so bili še drugi in ne samo pomanjkanje volje, časa in denarja.
Pero je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Volvo power je napisal/-a:
Priznam pa, da se jaz kaj tekega nebi nikoli (več) lotil. Nekoč sem imel en projekt, ki ni bil niti pol tako obsežen, kot ta, pa sem nekje na polovici obupal in prodal vse skupaj. Razlogi so bili še drugi in ne samo pomanjkanje volje, časa in denarja.
Kaj je narobe z Taubijevim projektom? Po moje ga je naredil čisto OK. Lahko pošlješ tudi na privat ZS (če ne misliš javno šimfat) ker me res zanima.
Drugače pa želim avtorju teme veliko potrpežljivosti in volje. Jaz bi raje vzel bolje ohranjenega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov