croma_man je napisal/-a:maček maček, samo dnar vidiš![]()
![]()
ElGato je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:
VR6 al 1.8T ?al kakšna bolj "civilizirana" zadeva ?
Motor, ki pride v ta avto je 1.6 bencinar, torej nič kaj posebej močnega.
tristan01 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:
Če se že odločaš za retro design potem naj bo vse v stilu. Poišči 1.5 bencinajra TIP: JB . Je pramotor vseh 1.6 motorjev z ogromnim potencialom, pa še avto bo v pravem stilu. Dodaj obvezno 5 brzinski menjalnik (motor, predvsem pa oljna črpalka ti bosta hvaležna). V notranjosti pa zamenjat še par zadev za old school: okrogli števci iz prve generacije GTI....
Ko vidim take projekte me prime nostalgija po mojem golfu. Žal takrat nisem znal tega ceniti.
Lp Tristan01
ElGato je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:
Če se že odločaš za retro design potem naj bo vse v stilu. Poišči 1.5 bencinajra TIP: JB . Je pramotor vseh 1.6 motorjev z ogromnim potencialom, pa še avto bo v pravem stilu. Dodaj obvezno 5 brzinski menjalnik (motor, predvsem pa oljna črpalka ti bosta hvaležna). V notranjosti pa zamenjat še par zadev za old school: okrogli števci iz prve generacije GTI....
Ko vidim take projekte me prime nostalgija po mojem golfu. Žal takrat nisem znal tega ceniti.
Lp Tristan01
Letnik motorja, ki ga nameravam dati v tega golfa je 1979, tak da je itak od prve generacije s 5 stopenjskim menjalnikom. Tudi notranjost pride retro style - brez skrbi.
Če sem napisal, da bo retro style, bo retro style. Trenutno nisem napisal kaj vse bo menjano podrobno, ker bo to opisano in vidno na slikah - vse ob pravem času, avto se dela in se stvari sproti nabavljajo in spreminjajo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost