Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO To dec 22, 2009 1:37 am

fele feltne oz ta barva dost spominja na moje :-P

drugač pa lepo narejeno

Uporabniški avatar
C4V4L13R
Poznavalec foruma

Kraj: Pod Gorjanci

Napisal/-a C4V4L13R Po maj 17, 2010 6:01 pm

tudi sam sem se lotil delne obnove feln, sicer na roke, čeprav imam doma stružnico, ampak nima veze. vidim, da je purol še bolj fina zadeva, kot ta, s katero sem sam delal, tako da ga bom nabavil

za odstranjevanje laka sem uporabil lavacol, ki sicer ni bila ravno zadovoljiva zadeva, ker sem imel potem še precej dela, da sem spravil barvo dol.

v glavnem, zdaj je sredina, kakor tudi rob, gol aluminij. in to je treba zaščitit, da ne bo oksidiralo, ker celotnih feln se mi pa res ne polira 2x na leto, sploh ker niso nič posebnega. vendar jih niti nebi hotel barvat, zato bi nekaj prozornega. a sploh kaj obstaja???

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Če maj 20, 2010 7:03 pm

C4V4L13R je napisal/-a:tudi sam sem se lotil delne obnove feln, sicer na roke, čeprav imam doma stružnico, ampak nima veze. vidim, da je purol še bolj fina zadeva, kot ta, s katero sem sam delal, tako da ga bom nabavil

za odstranjevanje laka sem uporabil lavacol, ki sicer ni bila ravno zadovoljiva zadeva, ker sem imel potem še precej dela, da sem spravil barvo dol.

v glavnem, zdaj je sredina, kakor tudi rob, gol aluminij. in to je treba zaščitit, da ne bo oksidiralo, ker celotnih feln se mi pa res ne polira 2x na leto, sploh ker niso nič posebnega. vendar jih niti nebi hotel barvat, zato bi nekaj prozornega. a sploh kaj obstaja???

Obstaja plastificiranje... Lakiranje ni rešitev - saj če so dobro spolirane, se bo lak pričel luščiti... Razen če ti uspe nabaviti prozoren alu-primer...

Lp,
Andrej
Slika
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost