lancia hf je napisal/-a:Noja, vsaj en da dela takrat ko jaz pijem pivoDrugače pa če ima otrok veselje, naj se igra na tak način. Je vsaj že ob 19h mir v "bajti"
xsara je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Noja, vsaj en da dela takrat ko jaz pijem pivoDrugače pa če ima otrok veselje, naj se igra na tak način. Je vsaj že ob 19h mir v "bajti"
pohvalno da si se lotil legende, drgač pa vem kako je ko mali skoz zraven skače ko rihtaš avto, madona moj je star dobre dve leti, pa bi bil zraven tudi pri švasanju, če ga mami nebo stran vlekla heheh, ja tko je že od malga se morjo navadit spoštovat legende hehe
solidx je napisal/-a: nekaj sem slišal da so deli za ta avto pregrešno dragi in jih je težko dobit, a je to res ali ne?
veliko sreče pri obnavljanju!
grega983 je napisal/-a:Edinokrat ko sem to delto vidu v živo......... je blo videt da je zdelana. Po slikah sodeč je res taka.
Drugače pa je to prava makina. Zato sem si jo ob prvi priliki tudi sam nabavu
V kratkem začnem restavracijo, ker je letnik 83 (seveda HF turbo) in ....... je tudi precej zdelana.
lancia hf je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:Edinokrat ko sem to delto vidu v živo......... je blo videt da je zdelana. Po slikah sodeč je res taka.
Drugače pa je to prava makina. Zato sem si jo ob prvi priliki tudi sam nabavu
V kratkem začnem restavracijo, ker je letnik 83 (seveda HF turbo) in ....... je tudi precej zdelana.
Pa boš armaturo pustil originalno, ali boš od novejše dal not. Drugače bo pa lepo videti še eno podobno obnovo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov