Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Po nov 16, 2009 11:22 am

ti pa želim veliko sreče pri obnovi lp :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Pe nov 20, 2009 8:49 pm

Sreče niti nebom toliko rabil, kolikor bom rabil časa. Sem pa takoj za, če mi ga malo posodiš :P

Po dolgem času sem se spet malo spravil na avto. Čeprav si nisem predstavljal da bom kit kar štemal z njega :vc Vedel sem da je avto kar precej kitan, ampak da ga je toliko, si še sam nisem predstavljal :lol:
Slika
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 22, 2009 6:00 pm

Uporabniški avatar
yugo tuner
Novinec

Kraj: Gornji Grad

Napisal/-a yugo tuner Po nov 23, 2009 9:09 am

Na zadnji sliki vidim da si še kr mlad... me veseli da se že tudi v takih letih lotite takih projektov.. :lol: prijetno obnavljanje še naprej :)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 23, 2009 7:05 pm

Noja, vsaj en da dela takrat ko jaz pijem pivo :lol: Drugače pa če ima otrok veselje, naj se igra na tak način. Je vsaj že ob 19h mir v "bajti" :EE

Uporabniški avatar
Žiiga
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana Bežigrad

Napisal/-a Žiiga Po nov 23, 2009 7:39 pm

kok bi jest to mel :noro
Slika
Koni Sport Adjustable Dumpers, Renault sport CV axles, Renault sport suspension arms with powerflex, Williams front subframe, Williams cams, Custom made hydraulic hoses, custom made exhaust system

Uporabniški avatar
xsara
Uporabnik

Kraj: Mal naokol

Napisal/-a xsara Po nov 23, 2009 7:43 pm

lancia hf je napisal/-a:Noja, vsaj en da dela takrat ko jaz pijem pivo :lol: Drugače pa če ima otrok veselje, naj se igra na tak način. Je vsaj že ob 19h mir v "bajti" :EE

pohvalno da si se lotil legende, drgač pa vem kako je ko mali skoz zraven skače ko rihtaš avto, madona moj je star dobre dve leti, pa bi bil zraven tudi pri švasanju, če ga mami nebi stran vlekla heheh, ja tko je že od malga se morjo navadit spoštovat legende hehe :lol:
citroen for life, aja and fiat too, aja pa še mitsubishi.......

Uporabniški avatar
plasi
Novinec

Kraj: Suhor

Napisal/-a plasi Po nov 23, 2009 7:49 pm

Pijem Laško pivo in j... se mi za vse živo!

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 23, 2009 7:53 pm

xsara je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:Noja, vsaj en da dela takrat ko jaz pijem pivo :lol: Drugače pa če ima otrok veselje, naj se igra na tak način. Je vsaj že ob 19h mir v "bajti" :EE

pohvalno da si se lotil legende, drgač pa vem kako je ko mali skoz zraven skače ko rihtaš avto, madona moj je star dobre dve leti, pa bi bil zraven tudi pri švasanju, če ga mami nebo stran vlekla heheh, ja tko je že od malga se morjo navadit spoštovat legende hehe :lol:

HEHE enako je znjim Stem da je že zgodaj začel takole :D
Slika
Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 23, 2009 7:55 pm

plasi je napisal/-a:Če rabiš kake dele ;)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3253049&show=1

Jap saj od njega sem že marsikaj kupil, sva že dolgo kolega ;)

miha48
Nov uporabnik

Napisal/-a miha48 Po nov 23, 2009 10:24 pm

luštn mu je :D

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To nov 24, 2009 5:49 pm

lenivec je napisal/-a:ej nevem če je glih varno da tak malega otroka za volan postaviš...
saj niti preko armaturke ne vidi :) bo še kak nesreča :)

Jaz vedno pravim, da je razlika, kaj nekoga učiš, ali pa kako nekoga učiš. Saj sta to čisto rarlična pojma.

Uporabniški avatar
solidx
Novinec

Napisal/-a solidx To nov 24, 2009 10:35 pm

to pa je eden izmed top avtov na seznamu (to have) :) nekaj sem slišal da so deli za ta avto pregrešno dragi in jih je težko dobit, a je to res ali ne?

drugače vsekakor če je volja se da vse :) kot je nekdo napisal v prejšnem postu, nič takega ni kar se ne da popravit :)

veliko sreče pri obnavljanju!
Evo IX MR In Working Progress

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Če nov 26, 2009 5:11 pm

solidx je napisal/-a: nekaj sem slišal da so deli za ta avto pregrešno dragi in jih je težko dobit, a je to res ali ne?

veliko sreče pri obnavljanju!

To je čist odvisno koliko je zate drago. Je pa res, da je marsikašen novi rezervni del, kar precej dražji od rezervnih delov za novejše visokorazredne limozine. Glede delov je za začetnike skoraj misija nemogoče, ko pa enkrat spoznaš pravi krog deltašev, pa ugotoviš, da je kar nekaj rezervnih delov še prinas, samo spet nekateri so "zlatarji" drugi pa prodajo stvari za nekako realno ceno.

Yoni: Res da ima to napako, samo če bi se dalo avto predelati v Integrale, bi sigurno že bil ;) Drugače pa itak ko gdo vidi ta avto, misli da je Integrale :P

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Po nov 30, 2009 9:31 pm

Edinokrat ko sem to delto vidu v živo......... je blo videt da je zdelana. Po slikah sodeč je res taka.
Drugače pa je to prava makina. Zato sem si jo ob prvi priliki tudi sam nabavu :D

V kratkem začnem restavracijo, ker je letnik 83 (seveda HF turbo) in ....... je tudi precej zdelana.
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Po nov 30, 2009 10:20 pm

grega983 je napisal/-a:Edinokrat ko sem to delto vidu v živo......... je blo videt da je zdelana. Po slikah sodeč je res taka.
Drugače pa je to prava makina. Zato sem si jo ob prvi priliki tudi sam nabavu :D

V kratkem začnem restavracijo, ker je letnik 83 (seveda HF turbo) in ....... je tudi precej zdelana.

Pa boš armaturo pustil originalno, ali boš od novejše dal not. Drugače bo pa lepo videti še eno podobno obnovo.

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Po nov 30, 2009 10:25 pm

včerajšni del top geara(po moje poznaš) je bil v kar veliki meri posvečen lancii, ti priporočam ogled..

+ vso srečo pri delu...

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po nov 30, 2009 10:25 pm

Mulček je pa vesel ko radio ko sedi na motorju :D .Prav slika za ozadje,j ebeš Lancio mali je CAR!

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Po nov 30, 2009 11:04 pm

lancia hf je napisal/-a:
grega983 je napisal/-a:Edinokrat ko sem to delto vidu v živo......... je blo videt da je zdelana. Po slikah sodeč je res taka.

Pa boš armaturo pustil originalno, ali boš od novejše dal not. Drugače bo pa lepo videti še eno podobno obnovo.

Že mam doma na hofu novejš armaturko. Originalna je zanimiva za videt, so pa sam problemi z njo (štrom je mal čudn tam pošlihtan), pa še nepregledna je.
V bistvu je moja delta v oiginalu bla 1300, kasneje pa mehansko predelana v hf turbo. Ko sem se je lotu, sm se odloču da bom naredu tapravo, originalno HF-ko. Tk sm nabavu komplet notranjost, odvijače, original felge ...... pa vrata, ker originalna so pač že kr dost rjava.Vse dobil pri Robiju. Itak ga poznaš :)
Kar se tiče zunanjosti mi manjkajo še samo zadnja leva vrata pa bom meu avto kompletn. Mehansko ni tk slaba, rabi pa tudi dost pozornosti.

Če veš za kaka vrata bi prosu za mal pomoči :)

Drugače pa jo bom začeu devat narazn ta konec tedna (upam), resno pa na njej delat nekje februarja (če bo dost denarja). Komi čakam :D
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov