karman je napisal/-a:Ali boš uteži pred lakiranjem pustil kar nalepljene?
Mi je čisto vseeno če so gor ali pa ne, ker zadnjega dela felten ne bom barval.
mucek21 je napisal/-a:in kako ti misliš da iz 4x114 lknim na 4x100? če devaš to na clia pa če misliš devat un distančnik, ki se prvo privije na pesto pol so vijaki za felgo, ti nebo šlo pod blatnik, ker tm potrebuješ min 20mm, da bo zadeva močna. raje prodaj felge pa si kupi podobne pa jih porihtaj pa dej na clia.
denko4 je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:in kako ti misliš da iz 4x114 lknim na 4x100? če devaš to na clia pa če misliš devat un distančnik, ki se prvo privije na pesto pol so vijaki za felgo, ti nebo šlo pod blatnik, ker tm potrebuješ min 20mm, da bo zadeva močna. raje prodaj felge pa si kupi podobne pa jih porihtaj pa dej na clia.
Problem je ker ni podobnih za podobno ceno. Te sem dobil dokaj ugodno, in sem raje delal na njih da tako zgledajo, kot pa da bi za to plačeval.
Preden sem jih kupil sem izmeril koliko je pesta stran od blatnika in po pravem bi moral priti rob 1cm bolj noter od blatnika.
denko4 je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:in kako ti misliš da iz 4x114 lknim na 4x100? če devaš to na clia pa če misliš devat un distančnik, ki se prvo privije na pesto pol so vijaki za felgo, ti nebo šlo pod blatnik, ker tm potrebuješ min 20mm, da bo zadeva močna. raje prodaj felge pa si kupi podobne pa jih porihtaj pa dej na clia.
Problem je ker ni podobnih za podobno ceno. Te sem dobil dokaj ugodno, in sem raje delal na njih da tako zgledajo, kot pa da bi za to plačeval.
Preden sem jih kupil sem izmeril koliko je pesta stran od blatnika in po pravem bi moral priti rob 1cm bolj noter od blatnika.
pinny je napisal/-a:sj fino vidt da se nekdo loti pa iz starga naredi lepše, sm da pa ne glede na to da se ne vidi notranjega dela ne obnovi, je pa saj meni čist mimo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov