andrej86 je napisal/-a:
samo da neboš mislil da je moj 1.8 16vmalo boljše poglej
1.4 rt je poširjen
dobra kamuflaža
andrej86 je napisal/-a:
samo da neboš mislil da je moj 1.8 16vmalo boljše poglej
1.4 rt je poširjen
ž
andrej86 je napisal/-a:saj ta kamuflaža ma tud motor drug![]()
glede tvojega cliota ? kaki so zadnji robovi ? v prtljažniku si gledal kaj za rjo na straneh?
ti pokažem kje so mesta kjer skoraj vsak rjavi.
moj clio je bil kot nov pa je mel luknje,ki so se seveda pokazale ko sem s hamrom pretolkel vsak kotiček dna avtomobila
andrej86 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:le shrani si te slike za vzgled kak se more avto razstavit predn ga greš kao "restavrirat"drugače bz da delaš kaj
Šlampasto in površno
to mene misliš al "jegra" ?
grega983 je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:le shrani si te slike za vzgled kak se more avto razstavit predn ga greš kao "restavrirat"drugače bz da delaš kaj
Šlampasto in površno
Bo kr za oba. Vsaj kar se tiče razstavljanja. Če se lotiš obnavljat avto na talem nivoju, potem se splača demontirat še mnogo drugih stvari. Rja je lahko res vsepovsod.
Za zgled si vzem raje @elgato-ja
andrej86 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:le shrani si te slike za vzgled kak se more avto razstavit predn ga greš kao "restavrirat"drugače bz da delaš kaj
Šlampasto in površno
Bo kr za oba. Vsaj kar se tiče razstavljanja. Če se lotiš obnavljat avto na talem nivoju, potem se splača demontirat še mnogo drugih stvari. Rja je lahko res vsepovsod.
Za zgled si vzem raje @elgato-ja
če bi se tvojega načela držal in bi si elgata za zgled vzel še tut nebi nič naredil.če bi bil res tako natančen el gato bi še avto po punktih narazen vzel-če že praviš da je rja lahko vsepovsod
andrej86 je napisal/-a:je kaki premik tu ?
grega983 je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:le shrani si te slike za vzgled kak se more avto razstavit predn ga greš kao "restavrirat"drugače bz da delaš kaj
Šlampasto in površno
roberto-82 je napisal/-a:poglej mogoče je šlampasto in površno ampak je prvi moj takšen avtomobil da sem se ga lotil.. budget mi nedopušča da bi se ga kompletno lotil obnavljati.. itaq se pa na tem avtomobilu šele učim kako to poteka itd itd... tako da ko bom šel naslednjega delat bo že bolje.. nobeden se ni čez noč in brez pomoči naučil kako in kaj
V tem te povsem podpiram vsak se začne nekje učit.Še nobeden se ni pameten rodiv pa ta klio nebo za na "šove" kot od @gatona![]()
grega983 je napisal/-a:Halllooooooo ...... sej moja Delta je tudi prvi projekt. Toliko o znanju in izkušnjah.
Je pa res res da je velika razlika pri samem konceptu obnove. Delta bo samo za ob nedeljah vozit, zato se mi ne mudi z njo, pa še pri denarju ne bom preveč škrtaru (sam da bo zrihtano kot se šika); tvoj projekt pa bo čist neka druga zgodba.
Pardon če sm biu kej žaljiv, sam zmotl me je da nekdo reče da je to način za restavracijo. Vsi mamo svojo predstavo o obnovi.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov