Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

speedy_gonzales
Nov uporabnik

Kraj: prevalje

Napisal/-a speedy_gonzales Po feb 01, 2010 10:58 pm

andrej86 je napisal/-a:
samo da neboš mislil da je moj 1.8 16v :D malo boljše poglej :D1.4 rt je poširjen

dobra kamuflaža :D :D zgleda pa bolje kot pa večina 1.8 16v ;) :) najraje bi v roke dobil kakšnega williamsa samo budget zaenkrat ne dopušča :D ko se mi bo ta razletel bom imel izgovor kupiti nekaj močnejšega in malce novejšega :D

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Kraj: Tam kjer klepajo renaultovi ventili

Napisal/-a andrej86 Po feb 01, 2010 11:16 pm

saj ta kamuflaža ma tud motor drug ;)
glede tvojega cliota ? kaki so zadnji robovi ? v prtljažniku si gledal kaj za rjo na straneh?
ti pokažem kje so mesta kjer skoraj vsak rjavi.

Slikaž
pazi na vogale v prtljažniku,vzemi "špichamer" pa zmerno tolči pa boš takoj našel luknje :D
Slika
Slika

moj clio je bil kot nov pa je mel luknje,ki so se seveda pokazale ko sem s hamrom pretolkel vsak kotiček dna avtomobila :D

speedy_gonzales
Nov uporabnik

Napisal/-a speedy_gonzales To feb 02, 2010 7:12 am

andrej86 je napisal/-a:saj ta kamuflaža ma tud motor drug ;)
glede tvojega cliota ? kaki so zadnji robovi ? v prtljažniku si gledal kaj za rjo na straneh?
ti pokažem kje so mesta kjer skoraj vsak rjavi.

moj clio je bil kot nov pa je mel luknje,ki so se seveda pokazale ko sem s hamrom pretolkel vsak kotiček dna avtomobila :D

pritljažnik sem celega pretolkel pa me čudi da nima nikjer rje :) čisto nikjer tam na podnu ki si označil rjo imaš pa ti pljunek v morje proti mojem
Priponke
rja prikaz.jpg
tako pa moj zgleda sem si dovolil pokazati na tvoji sliki saj niam kje tako lepo slikanega svojega podna :D

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 To feb 02, 2010 10:11 am

le shrani si te slike za vzgled kak se more avto razstavit predn ga greš kao "restavrirat" :D drugače bz da delaš kaj :lol:

speedy_gonzales
Nov uporabnik

Napisal/-a speedy_gonzales To feb 02, 2010 4:41 pm

andrej86 je napisal/-a:le shrani si te slike za vzgled kak se more avto razstavit predn ga greš kao "restavrirat" :D drugače bz da delaš kaj :lol:

če se bom kdaj še lotil kakšnega cliota si bom tvoje slike 100% vzel za izgled in motivacijo :D drugače pa saj veš... iz napak se učimo :D

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 Pe feb 05, 2010 6:06 pm

je kaki premik tu ?

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Pe feb 05, 2010 6:38 pm

andrej86 je napisal/-a:le shrani si te slike za vzgled kak se more avto razstavit predn ga greš kao "restavrirat" :D drugače bz da delaš kaj :lol:

Šlampasto in površno
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 So feb 06, 2010 12:24 pm

grega983 je napisal/-a:

Šlampasto in površno

to mene misliš al "jegra" ? :D

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Napisal/-a grega983 So feb 06, 2010 12:33 pm

andrej86 je napisal/-a:
grega983 je napisal/-a:

Šlampasto in površno

Bo kr za oba. Vsaj kar se tiče razstavljanja. Če se lotiš obnavljat avto na talem nivoju, potem se splača demontirat še mnogo drugih stvari. Rja je lahko res vsepovsod.

Za zgled si vzem raje @elgato-ja

Uporabniški avatar
andrej86
Stalni uporabnik

Napisal/-a andrej86 So feb 06, 2010 2:18 pm

grega983 je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:
grega983 je napisal/-a:

Šlampasto in površno

Bo kr za oba. Vsaj kar se tiče razstavljanja. Če se lotiš obnavljat avto na talem nivoju, potem se splača demontirat še mnogo drugih stvari. Rja je lahko res vsepovsod.

če bi se tvojega načela držal in bi si elgata za zgled vzel še tut nebi nič naredil.če bi bil res tako natančen el gato bi še avto po punktih narazen vzel-če že praviš da je rja lahko vsepovsod

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Napisal/-a grega983 So feb 06, 2010 2:25 pm

andrej86 je napisal/-a:
grega983 je napisal/-a:
andrej86 je napisal/-a:
grega983 je napisal/-a:

Šlampasto in površno

če bi se tvojega načela držal in bi si elgata za zgled vzel še tut nebi nič naredil.če bi bil res tako natančen el gato bi še avto po punktih narazen vzel-če že praviš da je rja lahko vsepovsod

Hehe, prav maš :D

Je pa res da se tu ne splača hitet

speedy_gonzales
Nov uporabnik

Napisal/-a speedy_gonzales So feb 06, 2010 3:32 pm

andrej86 je napisal/-a:je kaki premik tu ?

zaenkrat avtomobil počiva na parkirišču saj mi je zmanjkalo časa za njega zaradi šole :( v kolikor bo čas se bo delalo naprej in to tudi sporočim :D

grega983 je napisal/-a:

Šlampasto in površno

poglej mogoče je šlampasto in površno ampak je prvi moj takšen avtomobil da sem se ga lotil.. budget mi nedopušča da bi se ga kompletno lotil obnavljati.. itaq se pa na tem avtomobilu šele učim kako to poteka itd itd... tako da ko bom šel naslednjega delat bo že bolje.. nobeden se ni čez noč in brez pomoči naučil kako in kaj ;)

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 So feb 06, 2010 3:47 pm

poglej mogoče je šlampasto in površno ampak je prvi moj takšen avtomobil da sem se ga lotil.. budget mi nedopušča da bi se ga kompletno lotil obnavljati.. itaq se pa na tem avtomobilu šele učim kako to poteka itd itd... tako da ko bom šel naslednjega delat bo že bolje.. nobeden se ni čez noč in brez pomoči naučil kako in kaj ;)[/quote]

V tem te povsem podpiram vsak se začne nekje učit.Še nobeden se ni pameten rodiv pa ta klio nebo za na "šove" kot od @gatona :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

speedy_gonzales
Nov uporabnik

Napisal/-a speedy_gonzales So feb 06, 2010 3:57 pm

roberto-82 je napisal/-a:poglej mogoče je šlampasto in površno ampak je prvi moj takšen avtomobil da sem se ga lotil.. budget mi nedopušča da bi se ga kompletno lotil obnavljati.. itaq se pa na tem avtomobilu šele učim kako to poteka itd itd... tako da ko bom šel naslednjega delat bo že bolje.. nobeden se ni čez noč in brez pomoči naučil kako in kaj ;)

V tem te povsem podpiram vsak se začne nekje učit.Še nobeden se ni pameten rodiv pa ta klio nebo za na "šove" kot od @gatona :D :D

tako tako ta avtomobil bo za na šove se vozit da bom jaz lahko druge gledo :D če bi se pa pameten rodil pa nebi popravljal cliota ampak bi sestavljal rakete za Naso :D :D

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Napisal/-a grega983 So feb 06, 2010 7:53 pm

Halllooooooo ...... sej moja Delta je tudi prvi projekt. Toliko o znanju in izkušnjah.
Je pa res res da je velika razlika pri samem konceptu obnove. Delta bo samo za ob nedeljah vozit, zato se mi ne mudi z njo, pa še pri denarju ne bom preveč škrtaru (sam da bo zrihtano kot se šika); tvoj projekt pa bo čist neka druga zgodba.

Pardon če sm biu kej žaljiv, sam zmotl me je da nekdo reče da je to način za restavracijo. Vsi mamo svojo predstavo o obnovi.

speedy_gonzales
Nov uporabnik

Napisal/-a speedy_gonzales Ne feb 07, 2010 12:59 pm

grega983 je napisal/-a:Halllooooooo ...... sej moja Delta je tudi prvi projekt. Toliko o znanju in izkušnjah.
Je pa res res da je velika razlika pri samem konceptu obnove. Delta bo samo za ob nedeljah vozit, zato se mi ne mudi z njo, pa še pri denarju ne bom preveč škrtaru (sam da bo zrihtano kot se šika); tvoj projekt pa bo čist neka druga zgodba.

Pardon če sm biu kej žaljiv, sam zmotl me je da nekdo reče da je to način za restavracijo. Vsi mamo svojo predstavo o obnovi.

vsak ima svojo predstavo je pa res da je malo zgrešen naslov..
ps.. slike še pridejo

speedy_gonzales
Nov uporabnik

Napisal/-a speedy_gonzales Ne feb 14, 2010 9:59 pm

no ja delo se je malo spet premaknilo.. medtem ko je zunaj snežilo sam se spravil v napad nad zadnjo haubo ter jo povaril, pokital in pobarval :D nato sem pa še zamenjal zobati jermen vodno pumpo plus olje, filter, svečke in pa nosilec motorja ki je bil uničen.

sneg :D
Slika

hauba v kitu
Slika

ter še hauba nameščena nazaj na vozilo
Slika

Uporabniški avatar
AVX
Poznavalec foruma

Kraj: V Avtu

Napisal/-a AVX Po feb 15, 2010 9:03 am

Si jo varil ali si jo pikal? Pa kak si to naredu najprej prjamer pa potem kit? Ali najprej kit pa potem prajmer? Pa spodnjo lajštico bi tut lahka stran dal, če že ravno delaš clean.
Ford Mondeo ST TDCI,... soon on show =)

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Po feb 15, 2010 9:31 am

Lep P 106. :)

V bistvu lajštica kr paše. Je v liniji z temnim delom luči.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

cobra11
Novinec

Napisal/-a cobra11 Po feb 15, 2010 3:08 pm

Kako to da si gumb za odpiranje kar pokital,mislim kako boš potem odpiral prtljaznik?
Drugače pa nevem no,se mi zdi da se ne splača kaj veliko devat v tak star avto je bolše da ga goniš dokler gre,saj tako če je pleh gniu se nebo vrjetno avto kar podrl..
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov