perom je napisal/-a:potem je bila barvali poškodovana ali pa že 1x poštrihano, ker v normalnih pogojih barve s folijo ne spraviš dol. Sem že polepil in odlepil veliko avtomobiliov in drugih stvari, pa barva še nikoli no odstopila. Je pa streha in pokrov motorja med najbolj izpostavljenimi deli na avtu.
buhti je napisal/-a:Zdravo, mene pa zanima sledeče. In sicer imam streho malo pobuškano od toče, zdej tiste ta ''velke'' luknje bi že popravu, jih je ene 8, ostale se pa komaj vidijo. Ampak nekateri mi pa pravijo, če bom dal črno sijaj folijo čez, da se bojo videle use luknje. Mi lahko vi poveste kaj okoli tega. Ker samo popravilo strehe, da mi čisto vse luknje popravili je čez 150€ (+100€ folija), ampak če dam pa pokitat in poštrihat me pa pride okoli 100€ in zato sm v dvomih... mi lahko vi kaj pomagate?
Lp, Boštjan
GranDuke_JK je napisal/-a:Včeraj sem ugotovil, da moja folija ne zdrži tlačnega čistilca z razdalje 1cm in nastavljeno na najtanjši curek.
dejan84 je napisal/-a:GranDuke_JK je napisal/-a:Včeraj sem ugotovil, da moja folija ne zdrži tlačnega čistilca z razdalje 1cm in nastavljeno na najtanjši curek.
b****r. Nastav roko 1cm pred štrajfiks s taozkim curkom, pa pol povej, kakšen je bil občutek. Še prej si pa rano obveži, da ne boš mel cele tipkovnice krvave...
modri D. je napisal/-a:Evo eno vprašanje za car wrapperjeJst mam eno mini delo (zvočnike bi dal kolega preoblečt v folijo) pa me zanima, če je kdo iz Lj ali bližnje okolice pa se s tem resno ukvarja, da bi jih te dni polimal?
(ne vem, kaj se je z DeLuxom zgodil, se mi nič ne javlja - a je na morju?)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov