Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Re: BMW 318i Cabrio - individualizacija

Napisal/-a CockroaC Po mar 21, 2011 12:24 pm

Nea boi jezn zaj :D
Slika

BMW_V8_POWER
Nov uporabnik

Napisal/-a BMW_V8_POWER Po mar 21, 2011 2:23 pm

CockroaC je napisal/-a:Nea boi jezn zaj :D

Saj nisem jezen. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Konec koncev je bila opazka v zvezi z všečnostjo. To pa je izredno subjektiven pojem, o katerem ne velja veliko razpravljati, saj imajo vsake oči svojega malarja. In s svojimi objavami na forumu se še izredno dobro zavedam, da nikakor ne more vse kar napišem in objavim, biti vsakomur všeč. Verjetno obstaja en kup forumašev, ki jim BMW in moje vozilo sploh niso všeč, kaj šele moje delo.

Ampak, problem vidim v načinu pisanja. Najprej uporaba množine, kot da sedaj sledi mnenje celega foruma. Potem pa: "to ne paše, zato ker...". Če želi nekdo vljudno in konstruktivno podati svoje subjektivno mnenje, potem se mi nekako normalno zdi začeti z naslednjimi besednimi zvezami: "V mojih očeh, pa to ni najboljše, ker..."; "Če bi odločil jaz, bi izbral..."; "Po mojem mnenju je napis prevelik...". Pač z obzirom in spoštovanjem do mene in mojega dela bi lahko skušal malce bolj obzirno.

Na koncu pa želi svoj način opravičiti s kvazi nekim marketinškim pristopom, češ, da se efekt oglaševanja doseže drugače. Mene ni treba učiti teh stvari, saj tudi sam premorem diplomo iz ekonomskih in poslovnih ved in se raje upiram na marketinške prijeme prestižnih avtomobilskih znamk, kot so:
Slika

Tudi tukaj velikost števk ni nič manjša:
Slika

Ne samo, da je napis velik, celo osvetljen je:
Slika

Torej. Ne gre za to, da bi bil užaljen in ne gre za oglaševanje. Gre za blagovno znamko, ki pa morda (še) ni tako poznana. Mislim, da nikogar ne motijo razni napisi po amaturkah, sedežih (Sparco, Recaro, itd...) in drugih delih notranjosti, saj v teh primerih ne gre za oglaševanje. Ali pa smo (tipično slovensko) spet našli črva v zdravem jabolku.

BMW_V8_POWER
Nov uporabnik

Napisal/-a BMW_V8_POWER Po mar 21, 2011 2:28 pm

se opravičujem za velikost prve slike:

Slika

Uporabniški avatar
croma_man
Mojster foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a croma_man Po mar 21, 2011 2:31 pm

pa kje ti vidiš kak osebni napad? se okrog tvoje hiše veliko psov sprehaja in si nehote na mino stopil? še na prvi strani sem te pohvalil da lepo delaš?

calm down, neostik pa uporabljaj v zračenem prostoru.
the brand with the three stripes :)

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a DaDek Po mar 21, 2011 2:47 pm

mojster.. croma ti nič slabega ni hotel :) meni tut ni všeč ne velikost pisave ne oblika texta, je pa mi samo izdelek v nulo 8) če mi boš kdaj armaturko oblačo ziher ne bom dovolil, takega/tega texta na vidnem mestu.. v tem stilu je tut croma razmišljal pomoje :)

BMW_V8_POWER
Nov uporabnik

Napisal/-a BMW_V8_POWER Po mar 21, 2011 4:25 pm

croma_man je napisal/-a:pa kje ti vidiš kak osebni napad? se okrog tvoje hiše veliko psov sprehaja in si nehote na mino stopil? še na prvi strani sem te pohvalil da lepo delaš?

calm down, neostik pa uporabljaj v zračenem prostoru.

Preberi tvoji objavi še enkrat. Po mojem MNENJU je tvoja prva objava vsaj sarkastična, tale sedaj pa žaljiva. Če bi napisal, da ti pisava in velikost ni všeč (tako kot Dadek), potem je to OK. Saj ne delam stvari ki so drugim všeč, ampak stvari, ki so meni všeč. In prepričan sem, da če bi uporabil drugo pisavo, velikost, barvo, itd... bi se spet nekdo našel, ki mu nebi bilo všeč. Sigurno bi naredil večini po godu, če bi dal na pokrov napis "SRS - Airbag". Ampak ne gre za to. Na trditev: "napis ne paše... reklamni napis ima večji efekt, če je majhen..." in podobne reči ne morem drugače smatrati kot pametnjačenje.

Kaj misliš, kako naj sedaj odreagiram na tvoje sprehajajoče se pse, neostik in podobne reči, ki si jih skupaj nakraspal... Pa kaj se sploh razburjam, če pa si tako prijazen :roll:

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Po mar 21, 2011 4:41 pm

Ajde fantje, tema je zanimiva in ne rabi spet nekaj strani prepiranja! ;)

Moje mnenje o armaturki je zelo pozitivno! zgleda zlo inovativno in skladno, edino napis bi lahko dal recimo v temenjši bež oz. rjavi barvi, da bi se skupaj bolj skladalo s komplet notranjostjo in odtenki. Tako bi storil jaz.

Drugače pa respekt!
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
sashs1
aka puntoshark

Napisal/-a sashs1 To mar 22, 2011 9:15 pm

ej croma pa bemwe power w8 dajta se smirita malo oba

oba ocebno poznam in moram rect da sta majstra na svojem podrocju

klemen - tapetnik je car kar se tice preoblacenja notranjosti croma pa je car kar se tice poliranja in renovacije felten...

oba delata na projektu ki se imenuje porsche 944 cabrio ki ga ta forum ne bo dobil vec pred oci... zaradi dolocenih komentarjev, ce pa vseeno koga zanima obnova pa jo najde na wewewepikaporscheminusforumpikaSI ( da ne delam direktno reklame je malo zašifrirano)

in oba sta do sedaj nardila perfektno delo.. jkk design na notranjosti ki je po pravici povedano lepša kot original in pa croma na feltnah katere so ble že skoraj za odpis...

tak da chil down obema... ker sta oba carja:)

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Če apr 07, 2011 10:50 am

A s totim BMW-jem se je še kaj delalo?
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

lukavr6
Nov uporabnik

Napisal/-a lukavr6 Če apr 14, 2011 4:32 pm

opa, malo manj kafeta zjutraj zate... noben ti nič slabega noče.

kar se mene tiče je armatura super oblečena, kombinacija mi je zelo zanimiva, bi se pa tudi jaz vrjetno odločil za manjši napis, mogoče v drugi barvi, predvsem pa bi ga postavil na sredino, bi znalo lepše izpast.

se pa veselim nadaljnih objav.

lp

mobilprodaja
Nov uporabnik

Napisal/-a mobilprodaja Po maj 16, 2011 11:22 pm

Pozdrav

Zanima me, koliko bi približno bila cena , če bi dal svoj plastični volanski obroč od VW GOLF V preobleči v usnje? Kolikor vem imate vi firmo, ki se s tem ukvarja al ne?

lep pozdrav
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov