CockroaC je napisal/-a:Nea boi jezn zaj

Saj nisem jezen. Vsak ima pravico do svojega mnenja. Konec koncev je bila opazka v zvezi z všečnostjo. To pa je izredno subjektiven pojem, o katerem ne velja veliko razpravljati, saj imajo vsake oči svojega malarja. In s svojimi objavami na forumu se še izredno dobro zavedam, da nikakor ne more vse kar napišem in objavim, biti vsakomur všeč. Verjetno obstaja en kup forumašev, ki jim BMW in moje vozilo sploh niso všeč, kaj šele moje delo.
Ampak, problem vidim v načinu pisanja. Najprej uporaba množine, kot da sedaj sledi mnenje celega foruma. Potem pa: "to ne paše, zato ker...". Če želi nekdo vljudno in konstruktivno podati svoje subjektivno mnenje, potem se mi nekako normalno zdi začeti z naslednjimi besednimi zvezami: "V mojih očeh, pa to ni najboljše, ker..."; "Če bi odločil jaz, bi izbral..."; "Po mojem mnenju je napis prevelik...". Pač z obzirom in spoštovanjem do mene in mojega dela bi lahko skušal malce bolj obzirno.
Na koncu pa želi svoj način opravičiti s kvazi nekim marketinškim pristopom, češ, da se efekt oglaševanja doseže drugače. Mene ni treba učiti teh stvari, saj tudi sam premorem diplomo iz ekonomskih in poslovnih ved in se raje upiram na marketinške prijeme prestižnih avtomobilskih znamk, kot so:

Tudi tukaj velikost števk ni nič manjša:

Ne samo, da je napis velik, celo osvetljen je:

Torej. Ne gre za to, da bi bil užaljen in ne gre za oglaševanje. Gre za blagovno znamko, ki pa morda (še) ni tako poznana. Mislim, da nikogar ne motijo razni napisi po amaturkah, sedežih (Sparco, Recaro, itd...) in drugih delih notranjosti, saj v teh primerih ne gre za oglaševanje. Ali pa smo (tipično slovensko) spet našli črva v zdravem jabolku.