S-line- je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:zadn komentar ga zmaga.... sploh kako se predela v dojce

crknu od smeha
to kj vse si ti delau s tvojim avtom jas nikol nebi,tak da se ne pametnega delat, kar se pa tice dojce pa vsi vemo kaka je situacija
(meni osebno zelo lep stil) ampak sem odprte narave
marsi kateri avto ki je recimo clean je tut poun poliestra ampak ga noben nebo sinfau!
evo pa da nebos crknu od smeha ti jas definiram PaRVI dojce: siroka platisca,gravitcija in pa seveda pravi performance

no ko ze ti neki pametujes in bol ves kot jaz, kaj sm jst to vse delal iz mojega avta? Jaz imam tudi odprto za vse stile in tukaj sem samo napisal da mi ni vsec ker se na takem avtu paca iz poliestra, si avto veliko bolje zasluzi kot cenen poliestr. Zacnite malo brati oz ne obracati vsakih besed kontra.
no ko se bos znal definirati pravi dojce stil ga definiraj drugace nepisi takih neumnosti. To kar si ti napisal siroka plastisca in nizek avto je samo prva smernica drugo pa nic. Preformanse brutalne sploh niso nujne, lahko je tudi mlincek notri pa je avto v nulo. Pa se nevem kako siroke feltne niso potrebne. V prave avte je toliko denarja notri zmetano da glava boli, ampak tega veliko ljudi nevidi. Ker stos tega je da je avto na prvi pogled dost seriski v resnici je pa zelo dalec od seriskega.
ps: tisto crx ki so naredili ni po mojem stilu videz samo je pa avto vreden rispekta glede vsega