pinny je napisal/-a:Ko si reku da pridejo manjše luči, predvidevam da zadaj one krajše? Ali pridejo tudi spredaj kake drugačne? Če bi bilo po moje, bil pustil zadaj takšne kot so, edino one k so nekako temne in rdeče, spredaj bi dal pa dvojne oglate, sm pol ne bi blo to po tvoje

, pa kaka letvica čez luči tud morda pride?

Nisem pa zasledil, kakšne barve bo avto na koncu?
AgitatoR je napisal/-a:Sam bi zadnjo vezno pustil v tej obliki, torej velike luči. Drgač to, glede na letnik ni več original.
peroRS je napisal/-a:Jaz bi tudi pustil te luči, ker mi zgledajo odlično. Pa tudi spominjajo me na Golfa 1, ki ga je imel nekoč fotr

Luči bodo menjane (spredaj in zadaj za novejše), blende pa nebo - "badlook" odpade...

Glede barve smo še skrivnostni...
V bistvu so ravno male luči glede na letnik original (1979)... Avto je nastal v prehodnem obdobju, kjer je prevzel nekaj stvari od starega modela in nekaj od novega - torej je trenutno lahko rečemo, da neki vmesni model... npr. po starem tipu ima vtisnjeno karoserijsko številko na notranjem delu blatnika, medtem ko ima novi tip na vezni steni itd. V popolnoma originalnem stanju itak ni šanse da bi bil, namreč felne na njem ne bodo nikoli original, pa tudi plan ni takšen... Bo pa blizu originala - "oldschool" in bolj aktraktivnejši od Tininega