AgitatoR je napisal/-a:Zakaj se potem sploh kdorkoli loti obnavljati karkoli ?
Ker ima vsak svoj pogled na to kaj je kul obnovit in kaj ne.

CockroaC je napisal/-a:Zato pa sprasujem zakaj ravno ta model ... brez skrbi da mi je jasno kako je na stvari, mam tud jaz svojo staro drvarnico v garazi... ampak kaj taki CX je ze starodobnik?
Volvej je napisal/-a: Če bi že zašli v te vode, bi bil na naslednji stopnički verjetno SM.
LP

lancia hf je napisal/-a:Volvej je napisal/-a: Če bi že zašli v te vode, bi bil na naslednji stopnički verjetno SM.
LP
Glede na to, da je to zares redek model, in več kot 80% forumašev neve kaj je to zaen avto. Ali bi sploh dobil pri nas tak model za obnovit, glede na to, da jih je že pri nas zelo zelo malo.

Jamaican_Lion je napisal/-a:Redki res niso, saj jih je vsaka bolnica in zdravstveni dom pri nas mel, so pa cool ravno zaradi svoje oblike.
Volvej je napisal/-a:Ja CX res niti slučajno ni tako redek kot je SM. Ker SM je že nekdaj bil redek, CX pa je pač trenutno po 25 letih redek. Tisti CX, ki si ga prilepil GT_Turbo17, pa je bil mrliški. Pri nakupu je bil pogoj da mrliški ne bo, pa če bi bil zastonj pa ohranjen v nulo. Glede tega, če bi se pa dalo dobiti SM-a pa ne vem. Po MB se vozi eden, če je še kakšen drug v SLO nimam pojma. Verjetno bi se kje iz tujine že dalo kaj zbrskat, seveda za malenkost višjo ceno. Enkrat sem mimogrede zasledil enega v USA ohranjenega v nulo, za neko solidno ceno, se pa točne cene več ne spomnim.
LP

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov