AgitatoR je napisal/-a:Raje si za zgled vzemi Skull23 in njegovega sivčka.
To kar delaš z avtom je posilstvo. Če je BMW potem tlači gor BMW robo ne pa neke moderne VAG sedeže.
Te feltne mu ne pašejo. Vrni certifikat, če ga ne misliš obdržati kolkrtolk v originalu. Potem je ta papir brezveze.
Priznam, da imaš smisel za ciganijo.
Samo menje ljubitelja starih avtovčkov.
CockroaC je napisal/-a:To z r8 sedeži je katastrofa tud pomoje ... aja kak boš pa 6 cilinderski obratomer prepričal da bo delal na 4 cilindrih?
robi 328i je napisal/-a:Kolk so eni smotan z tem original sranjem!
Dejte si že enkrat dopovedat da si človek rihta avto za sebe in za svoj okus! Men je original grd.Verjamem da ko bo končan bo pa marsikateri fouš.
CockroaC je napisal/-a:Pardon, spregledal info o predelavi na 6cly ... Da mu das se 3 dvojne, lezece bi bil stroj...
Kar pa se tiče originalnosti pa sploh ni point v tem da bi zadeva mogla ostat stock ... dalec od tega, originalni oldtimerji so vec al majn brezvezni.Samo jaz sem pač menenja da naj predelave ostajajo v druzini in pa predvsem casovno korektne.Sploh te ki so bolj optične narave ... je pa res da sem jaz najbrž iz nekega drugega filma, kot povprečna avtomobilizem.com tuning populacija.
CockroaC je napisal/-a:Ma dobro .. razumem da je denar faktor, ampak v tistem času je bilo polno nekih avtov(fordi,opli, golfi) z praktično istimi vsaj časovno korektnejšimi recaroti ki se jih dobi za par sto evrov .. vrejtno pa ta set iz tt-ja tudi ni bil zastojn.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov