lisko je napisal/-a:
Za 200-300 eur je se barvanje (hauba,streha, levi bok), ker se mu lak lušči...rje nima.
200-300 eur se podvozje ( zavore, razne gumice, kugle, končniki)....sicer še vse u najlepšem redu brez luftov ampak če bo treba pač štejem zraven.
Pa maš 1000 eur avto
550 komplet generalka na motorju
300 barvanje
300 podvozje.
Pa maš za dobra dva jurja avtek ki bo brez težav šel še dobrih 200 tisoč. Pa mi dobi tak avto
TrijoAdijo je napisal/-a:Aja, sem mislu,ker si že delal suma sumarum, da že motor skupaj spravljaš. no, ko boš, se z ostalimi spremljevalci te teme priporočam, da poročaš o napredkih in ugotovitvah...tako pisno,kot slikovno
Ivan36 je napisal/-a:Dobr sem naredu, da sem Audi kupu
yashica je napisal/-a:Ivan36 je napisal/-a:Dobr sem naredu, da sem Audi kupu
Ti se kar tolaž, da audi ne rjavi.
~toMmy~ je napisal/-a:Saj ne rjavi (kaj dosti), če gre za (ravno prav) starega Audija!
yashica je napisal/-a:Pri saniranju rje ne maži s ferosanom, ker ni vreden popolnoma nič in uporabi rust converter od wurtha![]()
yashica je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Saj ne rjavi (kaj dosti), če gre za (ravno prav) starega Audija!
Difiniraj "kaj dosti" in "ravno prav starega" pa ti zaupam na koliko starem A3 sem našel rjo
~toMmy~ je napisal/-a:yashica je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Saj ne rjavi (kaj dosti), če gre za (ravno prav) starega Audija!
Difiniraj "kaj dosti" in "ravno prav starega" pa ti zaupam na koliko starem A3 sem našel rjo
Pač ne sme bit preveč novega letnika!
lisko je napisal/-a:yashica je napisal/-a:Pri saniranju rje ne maži s ferosanom, ker ni vreden popolnoma nič in uporabi rust converter od wurtha![]()
Bojim se , da niti toliko rje ni , da bi se mi splačal kupovat ferosan...![]()
Drugač pa okol ferosana....Še pomnite tank od Jeepa? Popolnoma prerjaven....pobrusil kolikor lahko in potem namazl s ferosanom in pustil čez noč....Potem osnovna in prek mat črna. Po dveh letih je še vedno mat sijoč![]()
Drugač pa....Vse rjavi. Te slike sem pokazal samo zato, ker sem bil sam šokiran , da je 14 let star clio dejansko lahko brez rje z izjemo te površinske. Prepričan sem bil, da kom začel odstranjevat zavorne cevi, tank, premo....da bom polomil polovico vijakov in pa našel kake luknje.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost