esem je napisal/-a:lisko je napisal/-a:... in po kosilu nedeljski izlet
Že z đžipom?
Naj bi. Ampak saj veš.....nikoli ne reci nikoli
esem je napisal/-a:lisko je napisal/-a:... in po kosilu nedeljski izlet
Že z đžipom?
esem je napisal/-a:Upajmo samo, da bo tisti dež, ki so ga napovedovali v nedeljo, ves padel v tisti uri, ki nam jo bodo ukradli.
yugo tuner je napisal/-a:lisko je napisal/-a:Dariooo je napisal/-a:in...si ga zalaufal...laufa ko urca??upam da je vse ok...
Ne laufa še....Boste prvi zvedli
Lisko si bil danes z zeleno petko SG tablica pred Lidlom v MB ? ..se mi čist zdi da sm te videl
sory za OFF Topic..
north789 je napisal/-a:A boš posnel prvi vžig ?
Prvi poskusi so sicer bili labavi ker je akku bil prazen ( pa čeprav je bil skoraj 2 dni na polniclu...star pa slabe tri leta....očitno FULMEN le ni tako dober kot pravijo....) Potem mu je pomagala "zelenka" in vžgal je takoj po obrnitvi ključa....prvo malo rožljal (dročniki) in par sekund kasneje lepo utihnil in laufa kot nov.
No objemko sem menjal in sestavil skupaj nazaj v upanju , da res ne pušča na spoju.....lej ga zlomka...DRŽIIIIIIIIII
čare je napisal/-a:dober si da ga šparaš.Ko sem jaz delal generalko na tipotu v istem obsegu kot ti sem samo počakal da vidim če vžga ventilator potem pa sem ga šel žulit do konca da takoj vidim razliko.
monster_d je napisal/-a:Zaj pa bo pa treba tole zalit da bo še dolgo dobro laufal![]()
![]()
Testo vožnjo si še zmerom dolžen, gled da se neš prej enkrat motorja podiral predno grema na drive po gmajni :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov