Počasi se daleč pride ..... pravijo.
Zj če ima malar na hofu že kak valjček ti ne vem povedat, vem pa, da sva dogovorjena 4. tega meseca, da gajbo spravim na drugo stran vasi.
Kar se tiče slikovnega materjala mislim da se ga ne splača lepit. Me malenkost za čas matralo, sem pa po kleparjevem nasvetu popravil malo morje zvarov. Po stranskih robovih sem moral popravit vse punkte, potrebno pa je bilo še malenkost varjenja in uporabo ostalih kleparskih veščin okoli zadnje haube, da sem polovil vse fuge tk kot morajo bit.
In da ne bi pozabil, da obnavljam starega italjana, so me presenetila zadnja desna vrata, ki so se izkazala za zelo slaba. Pod debelo plastjo kita na spodnjem robu se je pokazala gniloba, in tako sem bil primoran na vrat na nos poiskati druga vrata. Da ne omenjam kako skromna je izbira teh delov pri nas ko se ti mudi.....
No na kratko, prebrusil in popravil sem veliko zvarov v okolici strehe, kabino za potnike sem komplet pobarval v končno barvo, zamenjal sem zadnje desna vrata, ki pa so še pri kleparju, ker jih je potrebno malenkost poravnat.
Slike prilepim kasneje, ko najdem digitalca

Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......