ColdMan87 je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:ser76muh je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:Lol, tista mazda je bila samo ekstremno rizasta in ni vredna, da bi se na daleč lahko primerjala s tem audijem...
glede na to da dvomim, da si jo kdaj vidu....pričakujem da se drugič zadržiš komentarjU....SICER PA VSAK IMA SVOJ OKUS!!!!
Predvidevam, da je to tvoja raketa (kukr se spomnem je blo to nekje v zasavju srečano...):
Sorry gato za smetenje. Bom dal gmah zdej
Škoda mazde...ker v osnovi je lep avto, tu pa je kot da gledaš kako hondo - sama plastika

GT_Turbo17 je napisal/-a:Gato, danes sem si avto ogledal v živo...
Oblikovno je zlo lep..me pa moti kar nekaj malenkosti na avtu..., kit spet poka na zadnjih vratih in sprednjih blatnikih pri luči...malo čudn luft je zadaj med vrati in bokom, neki čudni križni šraufi držijo zadaj kolotekevoznikova vrata so po robu že brez barve, ker je edn moru nekam fajn udarit z njimi...drugače pa je avto umazan in ni kaj za gledat podrobnosti.
Kot celota je zelo dober. Upam, da se tisto pokanje kita ne bo preveč razširlo...

ElGato je napisal/-a:GT_Turbo17 je napisal/-a:Gato, danes sem si avto ogledal v živo...
Oblikovno je zlo lep..me pa moti kar nekaj malenkosti na avtu..., kit spet poka na zadnjih vratih in sprednjih blatnikih pri luči...malo čudn luft je zadaj med vrati in bokom, neki čudni križni šraufi držijo zadaj kolotekevoznikova vrata so po robu že brez barve, ker je edn moru nekam fajn udarit z njimi...drugače pa je avto umazan in ni kaj za gledat podrobnosti.
Kot celota je zelo dober. Upam, da se tisto pokanje kita ne bo preveč razširlo...
Naj najprej povem, da avto še ni dokončan... Koloteki so samo narejeni tako da držijo...Od mene je šel zaradi velikega servisa, ki ga je potrebno naredit, pri tem pa se je ustavil in ga še vedno čakam, da se vrne...
Reže med vrati mi na žalost ni uspelo zmanjšati... Sem se trudil ampak če jo zmanjšam vpliva na hod, oziroma drgne zaradi "suicide vrat"...
No, glede na to da si rekel da so prednja vrata brez barve (ker naj bi nekdo fejst udaril z njimi se je mogoče enako zgodilo z zadnjimi...) Še vedno čakam, da avto pride do mene, tak da trenutno ne vem v kakšnem stanju je, in težko kaj rečem... Upam da ni narejene večje škode...

sashs1 je napisal/-a:ahaha tale mazda pa je tak bruh da glava boli... in to leta 2008
z takim avtom sem jas bil frajer leta 2002 ko sem mel extremno predelnega punta z 17kami in vsemi spojlerji... povdarek na extremno predelanega ZA TISTE ČASE... saj leta 2002 še te scene v slo ni blo.. je bil komaj 1 grosuplje tuning shov-.--in večina avtov je bla hmmm bol kot ne hm,mm hehe rižastih... z home made spojlerji...
eno vprašanje.. a ima kdo še slike iz tega tuning shova kjer se bi našel moj črn punto z šark nalepkami... nimam niti ene slike več bi pa bil pripravljen zamenjat za pivo:)

CockroaC je napisal/-a:sashs1 je napisal/-a:ahaha tale mazda pa je tak bruh da glava boli... in to leta 2008
HEHEH...... NČ POSEBNEGA.........
z takim avtom sem jas bil frajer leta 2002 ko sem mel extremno predelnega punta z 17kami in vsemi spojlerji... povdarek na extremno predelanega ZA TISTE ČASE... saj leta 2002 še te scene v slo ni blo.. je bil komaj 1 grosuplje tuning shov-.--in večina avtov je bla hmmm bol kot ne hm,mm hehe rižastih... z home made spojlerji...
eno vprašanje.. a ima kdo še slike iz tega tuning shova kjer se bi našel moj črn punto z šark nalepkami... nimam niti ene slike več bi pa bil pripravljen zamenjat za pivo:)
Evo ti majster ... sicer pa sej nostalgija je lepa stvar, samo extremno predelano to ni blo, niti za tiste case, res je blo par avtov z doma narjenimi spojleri samo ce se ne motim je tud tvoje delal ovi majster v šumi za poštnim centrom.Ce ces met vse slike pa mi daj neki mail na zs pa ti posljem vse kaj mam, zal je to kar sem prilepo vse kaj je od punteka.
Se opravicujem za off
crxdelsol je napisal/-a:Sem si danes ogledal avto,.
Prvi vtis ko ga vidiš odspredaj je nesramno dober, morem priznat da po slikah mi te luči niso bile najbolj všeč, v živo pa zgleda kot da je že original tak naret, nič premalo nič preveč. Če bi bil moj bi samo prednji odbijač bil čisto spodaj malce drugače speljan ne tako ravno (malo not zavihan mogoče). Malo je težko komentirat ker je fejst umazan od cvetnega praha.
Barva pa je tak tak, na špeglih se vidi da ni popolno, na havbu je tud malo bunkica 1x1cm, risi od šmirglpapirja itd. na nekaterih robovih vrat je že odkrušena...vseeno pa bi svoj avto dal z največjim veseljem elGatu v garažo da mi ga pokne na mat barvo

gaši je napisal/-a:po slikah zgleda odlično narejena poslikava, bodo še mogoče kje taki dodatki ali samo na ojačevalcih? ..fajn da si se v te vode podal

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov