Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
skopusnik
Stalni uporabnik

Re: PIMPED by ElGato

Napisal/-a skopusnik To maj 17, 2011 2:56 pm

Ste pozabili v kateri temi ste!?
www.mihafabijan.si
Renault Sport

ser76muh
Nov uporabnik

Napisal/-a ser76muh To maj 17, 2011 3:26 pm

ColdMan87 je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:
ser76muh je napisal/-a:
dejan84 je napisal/-a:Lol, tista mazda je bila samo ekstremno rizasta in ni vredna, da bi se na daleč lahko primerjala s tem audijem...

glede na to da dvomim, da si jo kdaj vidu....pričakujem da se drugič zadržiš komentarjU....SICER PA VSAK IMA SVOJ OKUS!!!!

Predvidevam, da je to tvoja raketa (kukr se spomnem je blo to nekje v zasavju srečano...):

Slika

Slika

Sorry gato za smetenje. Bom dal gmah zdej :)

Škoda mazde...ker v osnovi je lep avto, tu pa je kot da gledaš kako hondo - sama plastika

ko je bla še moja je bila na njej druga tablica....kot opozorilo parkiranim butcem : = )

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 To maj 17, 2011 3:49 pm

Gato, danes sem si avto ogledal v živo...

Oblikovno je zlo lep..me pa moti kar nekaj malenkosti na avtu..., kit spet poka na zadnjih vratih in sprednjih blatnikih pri luči...malo čudn luft je zadaj med vrati in bokom, neki čudni križni šraufi držijo zadaj koloteke :) voznikova vrata so po robu že brez barve, ker je edn moru nekam fajn udarit z njimi...drugače pa je avto umazan in ni kaj za gledat podrobnosti.

Kot celota je zelo dober. Upam, da se tisto pokanje kita ne bo preveč razširlo...
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To maj 17, 2011 5:16 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:Gato, danes sem si avto ogledal v živo...

Oblikovno je zlo lep..me pa moti kar nekaj malenkosti na avtu..., kit spet poka na zadnjih vratih in sprednjih blatnikih pri luči...malo čudn luft je zadaj med vrati in bokom, neki čudni križni šraufi držijo zadaj koloteke :) voznikova vrata so po robu že brez barve, ker je edn moru nekam fajn udarit z njimi...drugače pa je avto umazan in ni kaj za gledat podrobnosti.

Kot celota je zelo dober. Upam, da se tisto pokanje kita ne bo preveč razširlo...

Naj najprej povem, da avto še ni dokončan... Koloteki so samo narejeni tako da držijo... ;) Od mene je šel zaradi velikega servisa, ki ga je potrebno naredit, pri tem pa se je ustavil in ga še vedno čakam, da se vrne...

Reže med vrati mi na žalost ni uspelo zmanjšati... Sem se trudil ampak če jo zmanjšam vpliva na hod, oziroma drgne zaradi "suicide vrat"...

No, glede na to da si rekel da so prednja vrata brez barve (ker naj bi nekdo fejst udaril z njimi se je mogoče enako zgodilo z zadnjimi...) Še vedno čakam, da avto pride do mene, tak da trenutno ne vem v kakšnem stanju je, in težko kaj rečem... Upam da ni narejene večje škode... :(
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To maj 17, 2011 5:20 pm

V nadaljevanju...

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To maj 17, 2011 5:23 pm

Na novo lakirani deli...

Slika

Slika

Slika
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To maj 17, 2011 5:31 pm

Odločil sem se, da naredim majhne spremembe tudi v notrajnosti...

Slika

Najprej barva... Matt rjava, barva alcantare...

Slika

Slika

Že nekaj časa sem si želel uporabiti "pinstripe" in tako sem se odločil, da ga naredim... Moram povedati, da sem to tu delal prvič - zato še ni tako kot bi moralo bit...

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato To maj 17, 2011 5:33 pm

In še končna slika - sestavljenih...

Slika
Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 To maj 17, 2011 5:53 pm

ElGato je napisal/-a:
GT_Turbo17 je napisal/-a:Gato, danes sem si avto ogledal v živo...

Naj najprej povem, da avto še ni dokončan... Koloteki so samo narejeni tako da držijo... ;) Od mene je šel zaradi velikega servisa, ki ga je potrebno naredit, pri tem pa se je ustavil in ga še vedno čakam, da se vrne...

Reže med vrati mi na žalost ni uspelo zmanjšati... Sem se trudil ampak če jo zmanjšam vpliva na hod, oziroma drgne zaradi "suicide vrat"...

No, glede na to da si rekel da so prednja vrata brez barve (ker naj bi nekdo fejst udaril z njimi se je mogoče enako zgodilo z zadnjimi...) Še vedno čakam, da avto pride do mene, tak da trenutno ne vem v kakšnem stanju je, in težko kaj rečem... Upam da ni narejene večje škode... :(

Aha, čudno da se pol prodaja..brez veze... bolje, da bi ti ga pustili poštimat ornk!

Drugače pa , če se popravijo te malenkosti bo res TOP!
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
gaši
Poznavalec foruma

Kraj: Šentilj

Napisal/-a gaši To maj 17, 2011 6:55 pm

po slikah zgleda odlično narejena poslikava, bodo še mogoče kje taki dodatki ali samo na ojačevalcih? ..fajn da si se v te vode podal :D

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Sr maj 18, 2011 12:07 pm

sashs1 je napisal/-a:ahaha tale mazda pa je tak bruh da glava boli... in to leta 2008

z takim avtom sem jas bil frajer leta 2002 ko sem mel extremno predelnega punta z 17kami in vsemi spojlerji... povdarek na extremno predelanega ZA TISTE ČASE... saj leta 2002 še te scene v slo ni blo.. je bil komaj 1 grosuplje tuning shov-.--in večina avtov je bla hmmm bol kot ne hm,mm hehe rižastih... z home made spojlerji...

eno vprašanje.. a ima kdo še slike iz tega tuning shova kjer se bi našel moj črn punto z šark nalepkami... nimam niti ene slike več bi pa bil pripravljen zamenjat za pivo:)

Evo ti majster ... sicer pa sej nostalgija je lepa stvar, samo extremno predelano to ni blo, niti za tiste case, res je blo par avtov z doma narjenimi spojleri samo ce se ne motim je tud tvoje delal ovi majster v šumi za poštnim centrom.Ce ces met vse slike pa mi daj neki mail na zs pa ti posljem vse kaj mam, zal je to kar sem prilepo vse kaj je od punteka.

Se opravicujem za off
Priponke
DCP_0039.jpg
DSC01440.JPG
Slika

ser76muh
Nov uporabnik

Napisal/-a ser76muh Sr maj 18, 2011 6:57 pm

CockroaC je napisal/-a:
sashs1 je napisal/-a:ahaha tale mazda pa je tak bruh da glava boli... in to leta 2008

HEHEH...... NČ POSEBNEGA.........

z takim avtom sem jas bil frajer leta 2002 ko sem mel extremno predelnega punta z 17kami in vsemi spojlerji... povdarek na extremno predelanega ZA TISTE ČASE... saj leta 2002 še te scene v slo ni blo.. je bil komaj 1 grosuplje tuning shov-.--in večina avtov je bla hmmm bol kot ne hm,mm hehe rižastih... z home made spojlerji...

eno vprašanje.. a ima kdo še slike iz tega tuning shova kjer se bi našel moj črn punto z šark nalepkami... nimam niti ene slike več bi pa bil pripravljen zamenjat za pivo:)

Evo ti majster ... sicer pa sej nostalgija je lepa stvar, samo extremno predelano to ni blo, niti za tiste case, res je blo par avtov z doma narjenimi spojleri samo ce se ne motim je tud tvoje delal ovi majster v šumi za poštnim centrom.Ce ces met vse slike pa mi daj neki mail na zs pa ti posljem vse kaj mam, zal je to kar sem prilepo vse kaj je od punteka.

Se opravicujem za off

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Sr maj 18, 2011 8:50 pm

Sem si danes ogledal avto,.

Prvi vtis ko ga vidiš odspredaj je nesramno dober, morem priznat da po slikah mi te luči niso bile najbolj všeč, v živo pa zgleda kot da je že original tak naret, nič premalo nič preveč. Če bi bil moj bi samo prednji odbijač bil čisto spodaj malce drugače speljan ne tako ravno (malo not zavihan mogoče). Malo je težko komentirat ker je fejst umazan od cvetnega praha.

Barva pa je tak tak, na špeglih se vidi da ni popolno, na havbu je tud malo bunkica 1x1cm, risi od šmirglpapirja itd. na nekaterih robovih vrat je že odkrušena...vseeno pa bi svoj avto dal z največjim veseljem elGatu v garažo da mi ga pokne na mat barvo

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Če maj 19, 2011 9:01 am

crxdelsol je napisal/-a:Sem si danes ogledal avto,.

Prvi vtis ko ga vidiš odspredaj je nesramno dober, morem priznat da po slikah mi te luči niso bile najbolj všeč, v živo pa zgleda kot da je že original tak naret, nič premalo nič preveč. Če bi bil moj bi samo prednji odbijač bil čisto spodaj malce drugače speljan ne tako ravno (malo not zavihan mogoče). Malo je težko komentirat ker je fejst umazan od cvetnega praha.

Barva pa je tak tak, na špeglih se vidi da ni popolno, na havbu je tud malo bunkica 1x1cm, risi od šmirglpapirja itd. na nekaterih robovih vrat je že odkrušena...vseeno pa bi svoj avto dal z največjim veseljem elGatu v garažo da mi ga pokne na mat barvo

Jaz ne razumem: Malo je težko komentirat ker je fejst umazan od cvetnega praha? Pol pa gledaš felere na barvi... ??? V glavnem avto že pol leta ni videl vode in verjamem da je zelo umazan, glede na to, da trenutno stoji tudi zunaj... Na njem je še tudi prah od lakiranja...

Drugače pa na ogledalih je čisto vredu pobarvano, ampak ker je pod ogledalom stikalo za odpiranje vrat so po mojem ogledala extra umazana, ker vsi tam prijemajo... ;) Glede haube (bunkica) ne vem, bom povedal ko dobim avto... Glede sledi brušenja sem 100%, da se ne vidijo, saj je barva hrapava mat in če bi že bilo - se nebi videlo... Na poškodbe pa jaz ne morem vplivat... ;) Zadnji teden je avto kolikor slišim izpostavljen tudi množici ljudi in verjamem, da se tudi to pozna na barvi - ker je pač taka, da jo more vsak potipat... ;)

Lahko se pa zmenimo, da ko dobim avto in ga porihtam pa spucam, vam lahko to sporočim in ga pridete k meni pogledat... ;)
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Če maj 19, 2011 9:02 am

gaši je napisal/-a:po slikah zgleda odlično narejena poslikava, bodo še mogoče kje taki dodatki ali samo na ojačevalcih? ..fajn da si se v te vode podal :D

Hvala... ;)

Dodatki še bodo v notranjosti in zunanjosti...

Lp,
Andrej
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Če maj 19, 2011 9:33 am

Vgrajeni ojačevalci...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

P.s: Blenda, basi... so še zamazani oziroma prašni... ;)
Slika

ElGato
Poznavalec foruma

Napisal/-a ElGato Če maj 19, 2011 9:45 am

Platišča barvana v mat črno barvo...

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Če maj 19, 2011 1:16 pm

Sej dans gre avto iz premije ven pa direkt v tvojo garazo.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
207sport
Stalni uporabnik

Napisal/-a 207sport Če maj 19, 2011 1:38 pm

si pa car! da v že tako dodelanem avtu najdeš, še izbolšave k, res noro izgledajo! prov hudo pride na ojačevalcih... :twisted:

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Če maj 19, 2011 1:48 pm

ce bi biv to fb bi dal i like
Slika
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov