croma_man je napisal/-a:boš dal šus plato spodaj al boš pustil prosti karter?
Pusto bom tak, kot je... torej brez.
ElGato je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:boš dal šus plato spodaj al boš pustil prosti karter?
tristan01 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:croma_man je napisal/-a:boš dal šus plato spodaj al boš pustil prosti karter?
Če si že vložil toliko v avtomobil naredi še zaščito karterja. golfa poznaš bolje od mene in točno veš da pred karterjem ni ničesar tako nizko (vezna stena je precej višje, drugi deli motorja prav tako. Ni ga gršega kot v nulo poštiman avto ki pušča oljne madeže ker je lastnik podrsal na ležečem policistu ali v robnik.
LP Tristan01
croma_man je napisal/-a:sej gato obvlada low sceno...že ma s polotom izkušenj dost z izmikanjem lukenj po cestah
vectrab je napisal/-a:zelo lep projekt, komaj čakam končni izdelek.
bruki je napisal/-a:Vse pohvale za tvoj projekt ....zelo lepo in dobro delo.
Kaj imaš tudi delavnico kje v marlesu?
lp
Pravi_Diablo je napisal/-a:dober si ni kej, lepe slike - polne vsebine
BBS je napisal/-a:Evo, gospod Maček, sem ravno nekaj gledal po netu, in sem našel to stran.
Zgoraj na levi je slika Before in če klikneš nanjo, ti prikaže vse, kakšen je bil avtomobil na začetku, kako je potekala obnova. Potem pa lahko še pogledaš ostale avtomobile.
To je samo tako, za pokazat, ne vem, če imajo te ameriški veliko skupnega s tvojim projektom.
http://www.jefflilly.com/Finished_Work/ ... index.html
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov