takole, pa začnimo en del tapete.
za osnovo je ostala tapeta od 5 vratnega megana ki v 95% paše po višini in širini na vrate od petke, renault zakon
zakaj se odločam za predelavo in ne za izdelavo iz 0 pa iz enega tehtnega razloga, da lani ko sem bil na večini največjih evropskih showih sem si res vse avte ogledal in kdorkoli je imel notranjost narejeno iz nule, torej nosilci + poliester je zadeva zgledala umetna in nikakor ni blo to to.
prvo odlitek zgornjega dela tapete zaradi oblačenja v 2 barve, spet detajl brušene kljuke ki bodo skupaj z drugimi svetlečimi deli dopolnjevale notranjost
zaradi druge linije armaturke od R19 je blo treba tudi meganovo malo razrezat.
Pod njo je tapeta od expressa originalna zaradi čepov in linij, torej da mi povsod nalega na isto mesto tudi ko se snema gor/dol in predeluje.
ker pač je sprednji sistem malo večji - beri 30 cm, je treba rahlo velik obroč nekako zapoliestrat, streč material + smola.
na vprašanje če lahko sedim normalno v avtu s svojimi 2 metri je odgovor pritrdilen, sedeži so res čisto na tleh montirani, tapeta pa tudi ne štrli nič kaj več ven zaradi tega ker sem porezal pol vrat zarad tega.