ElGato je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Zaj bi ze fertik mogo bit![]()
Btw,... kake barve bo avto? Bele?
Sem vejo da bo beli
Jaz tudi...![]()
Pripravi se na ciscenje avta 2x na tedn

ElGato je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:Zaj bi ze fertik mogo bit![]()
Btw,... kake barve bo avto? Bele?
Sem vejo da bo beli
Jaz tudi...![]()
lancia hf je napisal/-a:Če te barvanje ni prišlo vsaj 2000€ je samo polizdelek![]()
![]()
Drugače pa lepo pobarvano čeprav za mnogo manj €
Me pa ranima kaj boš z oljnim filtrom naredil, ko ga boš moral menjati.
ElGato je napisal/-a:
Glede oljnega filtra ne razumem...Ko ga bom moral menjati, ga bom menjal... Brezskrbi - jih že mam na zalogi...
lancia hf je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:
Glede oljnega filtra ne razumem...Ko ga bom moral menjati, ga bom menjal... Brezskrbi - jih že mam na zalogi...
Pa si jih daj vse v imitacijo karbona, ker to me je zanimalo, da neboš menda ob menjavi vsak filter posebaj dajal v "karbon"
legendarac je napisal/-a:tristan01 je napisal/-a:Gato,
Tole z motorjem je pa prava poezija. Predlagam da se pinstripe naredi še na zgornjem delu, morda kje na motronicu, ali pa na pokrovu odmične gredi....
Barva avtomobila je že znana? Glede na motor in podvozje sklepam, da bo tudi karoserija v rdeči barvi, ali pa so to le kontrastni dodatki kakšni svetlejši barvi?
LP Tristan01
Če je GTI potem je prava barva tako kot pri prvem GTI-ju "BELA" barva
Vsaka čast majstoreto bo pravi stroj tako kot je nekdaj bil
GTI
LP
pinny je napisal/-a:bela barva je bila vedno praktiš, se takoj vidi kje rja vn udari
_YUGO-GVX_ je napisal/-a:Lepa barva, ne izstopa in vedno moderna.
Me pa nekaj zanima. Sicer nimam pojma o avtoličarstvu, sem pa videl na Discovery-ju. Tam so bočne dele barvali leže in se potem odtenek ni ujemal z bokom avtomobila, ki je seveda pokončen. Baje da se barva drugače uleže. Kakšni komentarji o tem?
Drugače pa vsaka čast, dobro delaš!
legendarac je napisal/-a:Pravilno sem napovedal. Bravo Majstore![]()
ElGato je napisal/-a:In seveda je bilo potrebno takoj sprobati...![]()
R 26 je napisal/-a:we want more!!vsake pu ure hodm čekirat na a.com, če je kej novga
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov