PuBBeC je napisal/-a:- Sicer pa v vrednost avta max. 1000€ ne bi vlagal opreme in dela,
katera preseže vrednost avtomobila
It is not just styling, Its a lifestyle

FLINK je napisal/-a:Res lep projekt, kar je narejeno, je narejeno v piko. Me pa moti, da je armaturka ostala enaka, samo pobarvani nekateri deli-cigansko in zici....!
Mogoce vse se pride spremenjeno ampak sedaj si jaz ne bi upal razen prtljaznika odpret nic na avtu
HaMzO je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Res lep projekt, kar je narejeno, je narejeno v piko
bomo vidl je če res narejen v piko, na bliz
ker audi je bil polomija
Tiicoo je napisal/-a:In kiri projekt pride zaj na vrsto??
ElGato je napisal/-a:Tiicoo je napisal/-a:In kiri projekt pride zaj na vrsto??
Zraven tega VW POLO - ta je bila v predelavi in je že dokončana Opel ASTRA GTC. V nadaljevanju pa pride še kar nekaj projektov, vendar vse ob pravem času.
Lahko izdam le to, da naslednji avto, ki pride najverjetneje vsak čas v garažo je Honda CIVIC na katero se bo delal turbo kit.
ElGato je napisal/-a:FLINK je napisal/-a:Res lep projekt, kar je narejeno, je narejeno v piko. Me pa moti, da je armaturka ostala enaka, samo pobarvani nekateri deli-cigansko in zici....!
Mogoce vse se pride spremenjeno ampak sedaj si jaz ne bi upal razen prtljaznika odpret nic na avtu
Glede zicov (sedežev) je tak, da že 100 - ič povem, da ni denarja, trenutno, da bi jih dali preobleči v leder, zato so takšni kot so...
Sicer pa če imaš ti tolko dnara, da bi predelal celi avto, pa še dal preobleči sedeže pa amaturko oziroma celotno notranjost v leder - ne skaj... - ti vsaka čast, če si lahko vse to privoščiš.
Smo pač cigani.
andrej86 je napisal/-a:McFly je napisal/-a:Lepo, da se število mat avtov pri nas zvišuje
ja počasi bo to že mel vsak ko ma 5 minut cajta
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov