aljaz123 je napisal/-a:Zadnic k si bil pa nisi mel istih felg na passatu. A si bil prvič v tej lakirnici.
Une jeklene k si jih mel so kr vredi zgledale. Te ud audija pa nism ornk vidu ka pa je blo?. Od katererega avta so pa une na 3 vijake.
Drgač pa tvoji izdelki so skoraj mojstrovina
croma_man je napisal/-a:vsakmu svoje, odprti clio, sigurno imaš originalna platišča na avtu in prisegaš na original avto tak kot so si ga gospodje zamislili...tak stil platišč pač ni za vsakega, kar je tudi prav, ker že tako nimam časa svoje projekte končat.
pa tako kot si povedal, to lahko počne vsak, v lastni režiji, za druge...ni tukaj nobene znanosti, malo okusa in posluha za želje in iz dolgočasnih platišč nastajajo izdelki.
odprti clio je napisal/-a:Ne vidim foušije... Sej nism mislu replicirat, pa bom. Kje je foušija? Mu mogoče zavidam kruh, ki ga tako (pa vrjetno ne tako) služi? Ne. Moti me poveličevanje v virtuoza. Eno je, da nekaj ustvariš - to je, da si idejni vodja, da si zamisliš končni izdelek in ga takega tudi ustvariš. Pa če sam narediš vse ali ne. Če gremo konkretno: rekel bi, da je virtuoz kolega, ki je oblikoval hrošča; vihtel kladiva ravno ni, vendar ga je načrtoval po svoje in izdelek je fenomenalen. Sej se bo kdo najdu in reku, da si hodim v zelje - samo v čem si mojster, če kupiš poškodovana platišča, jih daš svojemu kontaktu ravnat, zbrusiš, spoliraš in daš drugemu kontaktu polirat? Kje je tu mojstrovina, pa damo na stran izkoriščanje tržne niše.*
Mah - vseeno je; temo sem pregledal od prve do zadnje strani pisal pa skoraj nič nisem (morda je to celo prvi moj post v tej temi). Pa ne pravim, da mi feltne niso všeč, no - kake mi pa tudi niso - samo, kdo je mojster, tisti ki je naredil kofetarico ali tisti, ki je zloščil okvir. Presodite sami.
*Evo, da zaključim - mojster si, super služiš! Svaka čast! Feltne pa tud fenomenalno zgledajo - lepo da spodbujaš druge k delu. Če dobr pogledaš prvi post kritika ni laetal nate, croma, marveč na druge.
ManIAK je napisal/-a:To si ti v bistvu sam DAL speskat, spoliral rob in DAL barvat....?![]()
How simple is that...
croma_man je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:To si ti v bistvu sam DAL speskat, spoliral rob in DAL barvat....?![]()
How simple is that...
ni res, ko sem dobil nazaj sem spoliral rob še 1x
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost