monster ne bi namenoma....niti jaz nisem vedel kaj vse skriva pod "ličili" in niti noben ne bi mogel vedet dokler ali ne bi razpadla ali pa bi se je lotil kot sedaj
Tist dobit drugo školko....kot že rečeno igla v senu. Po drugi strani pa če se bom spomnu bom poslikal....ko gledaš na zunaj vse lepo in prav nikjer počena izolacija ali kaj podobnega....ko pa začneš razdirat....

in te garancije nimaš nikjer pa če kupi 10 drugih školk.....poleg tega so ti avti šli iz prodaje leta 96....torej najmlajša je školka stara 13 let...in če opli ali fordi pol mlajši rjavijo......pol res lahko iščem buciko v vesolju ne samo v seno

Se najdejo primerki ampak tisti se verjetno ne prodajajo za par 10 evrov....za 500 evrov pa nardim celo školko novo + tega , da bo narjena kot jaz želim in bo ojačana tam ko nobena ni.
In ko smo že pri rji...na prejšni slikci izgleda na hitro skoraj nedolžno....a ko se poglobiš....
Manjka ene 10 cm praga na zunanji strani...od znotraj je porezan ven.....povsod so trojni plehi....Pa čist vse še tud ni izrezano.....ampak iz tega moram nardit to:
To pa je ostanek od nosilca....
Monster prage sem porezal dol zato da bi videl kaj skrivajo spodaj

Sej veš...lepota se začne znotraj