in pa nov projekt, decembra je bilo treba zapustit staro lokacijo (žal) in 1 mesec iskanja je bilo potrebnega da se v celju najde nova delavnica, tokrat samo zame.
Sledilo je rihtanje, opremljanje, ... in sta 2 mesca izpuhtela kot nič, projekt je stal ampak nič zato, se bo/je nadoknadilo vse.
Tako da par slikic kako zgleda novo domovanje za expressa in za moje projekte.
sliši na ime 6x6 metrov, ni več 9x9 žal. Je pa zato opremljena po mojih željah in zamislih kako naj zgleda mesto kjer se ustvarjajo sanje.
Še lani sem se čudil DLS revolution garaži, zdej sem si ustvaril nekaj podobnega s pomočjo roškota sekire, čeprav na začetku nisem ciljal na laboratorij je nakoncu nastal
http://www.dlsrevolution.com/garage.htm
Morem pa priznat da se da odlično delat, spucaš in je spet kot novo
pank 5 metrov, zadnji del privzdignjen
vse popredalčkano
od daleč sprednja stena, po tleh epoxi, stene gips plate, zadaj 10 cm stiroporja in še izolacija dodatna
mašina za poliranje felten zaprta v ohišje, del ohišja je škatla za vso orodje (vbodne, flexi, rezkar, brusilke)...
vso orodje na steni in na dosegu roke na panku
tudi alarm ne sme manjkat
dvosed za relaxat, za stranke in pa za prespat kakšno divjo žurko
tihožitje med mojimi izdelki in svinjami za leto 2010
za gretje/hlajenje skrbi inverterska klima od gorenja + dodatna peč na petrolej za segrevanje nad 20 stopinj (poliester,...)
tudi expres je v drugačni luči
pisarna z dostopom do interneta
wall of fame, zgoraj dosežki iz leta 2005, spodaj pa slike izpod mojega fotoaparata
close up
pa še iz druge strani, 32 A4 fotografij