IceBone je napisal/-a:Živjo, videl sem, da si pri nekaterih obnovah volanov napisal, da si moral naročiti airbag. Kako komplicirano/drago to potem pride? Jaz bi zamenjal volan v svojem Audiju (A4 B6, 2004 letnik) s 4 krakega na 3 krakega. Najceneje bi prišlo, da kupim rabljenega z ebaya in ga potem tebi pošljem/prinesem na 2013 obnovo, zanima me samo, če poskusim dobiti volan z airbagom ali brez.
LP
bunny01 je napisal/-a:IceBone je napisal/-a:Živjo, videl sem, da si pri nekaterih obnovah volanov napisal, da si moral naročiti airbag. Kako komplicirano/drago to potem pride? Jaz bi zamenjal volan v svojem Audiju (A4 B6, 2004 letnik) s 4 krakega na 3 krakega. Najceneje bi prišlo, da kupim rabljenega z ebaya in ga potem tebi pošljem/prinesem na 2013 obnovo, zanima me samo, če poskusim dobiti volan z airbagom ali brez.
LP
Airbag sem jaz pri nekaterih volanih dokupil zato, ker sem imel potem 100% kupca zanja, oziroma sem se že prej dogovoril za nakup, ker drugače ga ne bi kupoval ni racionalno.
Če želiš iz 4 krakega volana preiti na 3 kraki volan, potem ti je najbolje, da v kolikor na ebayu najdeš 3 kraki volan le tega kupiš, airbag pa si v Sloveniji najdeš.
Airbag pa res mislim, da ni za pošiljati ravno zaradi tega, ker se airbag ne sme veliko premetavati in tresti, ker bi se lahko tudi sprožil sam od sebe.
Kaj pa od kakšnega razbitega Audija v Sloveniji se nebi dalo dobiti obroč ugodno?
nicjasno je napisal/-a:IceBone bi ti prinesel se moj M-technik 1 volan in menjalno rocico iz e30-ke, ce je prav
bunny01 je napisal/-a:Audi A4 B4 model v osnovi gumijast PRED obnovo.
Jackson55 je napisal/-a:Bunny, tvoji izdelki so perfektni. Delaš zares odlično!. Vsa čast.
A mi lahko prosim pošlješ zasebno sporočilo (sam ga še ne morem,ker sem se šele registriral), ker se tudi jaz zanimam za obnovo volana, pa ti več pojasnim na privat.
Lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost