ales66 je napisal/-a:Tole je pa čist noro. Obvladaš vse u nulo, pa še, da vse to predstavljaš na forumu.
Vsa čast, kapo dol.
Lp
ludbe je napisal/-a:tastar tole je pa čist hudo![]()
P.S. upam da bomo ta avto vidli drugo leto na Wörthersee-ju drugo leto
tonac je napisal/-a:cikow je napisal/-a:.me pa zanima a si to use svasal z varilnim na elktrode al?ker js mam tudi za menjat oba zadnja blatnika pa pragove.
MIG/MAG
andrej86 je napisal/-a:pismo bo ličar srečn,kaj razmastil boš tut avto ?pusti ga naj dela nekaj.
eno vprašanje-bo barva dobro pokrivala glede na to da maš neki svetl šprickit ?
ElGato je napisal/-a:andrej86 je napisal/-a:86"]pismo bo ličar srečn,kaj razmastil boš tut avto ?pusti ga naj dela nekaj.
eno vprašanje-bo barva dobro pokrivala glede na to da maš neki svetl šprickit ?
Ja, je ličar bil srečen... avto sem v celoti sam pripravil na barvanje... Ko sem ga oddal ličaru, je ta samo še enkrat očistil površino... in ga pobarval...![]()
Barva dobro pokriva...
andrej86 je napisal/-a:ne ker vem kaj sem zaj...... pr rdečem pri pripravi na barvanje,in tam kje je bil uporabljen svetl šprickit drug del vrat pa je bil v temnem je bila velika razlika v odtenku barve. moj avto pa je kleparsko že zrihtan-tisto ko sma se menla,pride pa cel prvo v mat črno pol pa se bo rdečo samo dobarvalo kar je treba. če te zanimajo slike![]()
če nebo šlo ti maker na mail pošljem
http://www.facebook.com/#/album.php?aid=2040730&id=1513540990
čare je napisal/-a:A štrihaš pa ne sam??
vectrab je napisal/-a:kdaj bomo dočakali končni izdelek oz. gotovega golfa? pobarvan je?
ElGato je napisal/-a:Po pravici povedano, je že barvan... v naslednjih dnevih, bom objavil najprej pripravo na barvanje in nato barvan avto...
cikow je napisal/-a:en kolega mi je reku da nekateri koviciji namesto da varijo?kupil sem diske ploscice zglobe vilic koncnike letve volana filter zraka tesnilo pokrova ventilov in odstel 28 eur.hvala trgoavto za 70 % popust.za renault 19 kupil diske pa ploscice in koncnike volana pa dal 80 eur?..za golfa ti kr podarijo.:P
vectrab je napisal/-a:kdaj bomo dočakali končni izdelek oz. gotovega golfa? pobarvan je?
cikow je napisal/-a:hocem povedat da ti rezervne dele za golfa takorekoc podarijo.
valvoline je napisal/-a:Lepo,lepo. Počas boš fertik in boš zapelu tale masterpiece.
Kšne zice boš dal notr? Notrajnost ? Kaj originalnega ali kaj hudega in custom narejenega.
Lp.
VW 4EVER
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost