~toMmy~ je napisal/-a:A jo boš dajal še ven, čeprav je štrom zvezan? Pač jo je dosti lažje spucat razmontirano...
Hmmm, glede na to, da sem pred vgradnjo zadnji del armaturke že očistil, se mi ne zdi vredno čistiti še spredni del, ker v takšnem stanju kot je avto, je armaturka v roku enega meseca bolj ali manj v istem stanju (umazanem). To ti lahko potrdi tudi sotrpin na enem drugem forumu, ki je po hitrem postopku obupal nad vzdrževanjem čistoče armaturke v času sestavljanja celega avtomobila.
In ja, armaturka se bo v vsakem primeru razdrla, ker je potrebno menjati pleksi <steklo> pred števcem (je počeno), okvir okoli števcev je potrebno menjati, ker je nekoliko poškodovan, natuhtati moram povezavo med kontrolnimi gumbi za regulacijo pretoka zraka in temperature ter škatlo, v kateri je pečka. Do včeraj mi namreč ni bilo jasno, da so lahi leta 86 omenjeno povezavo dosti bolj zakomplicirali, kar pa pomeni, da moram armaturko razkopati, ko je dejansko že namontirana.
Prav tako verjetno živa duša na tem forumu ne ve, da se elektrika vgrajuje v delto skupaj z armaturko, saj je večina električnega sistema nameščena na njej. Za detajle okoli elektrike lahko kontaktiraš @stony-ja, ki ti lahko potrdi, da pa je električni sistem na tem avtomobilu zaradi te <celovitosti> enostaven za vgradnjo. Tako se je recimo armaturka z vso motorno elektriko vgradila v reči in piši 10 minutah s pomočjo treh parov rok, s tem, da so se pred tem pregledali vsi konektorji ter kabli zaradi morebitnih poškodb in dotrajanosti.
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......