http://www.youtube.com/watch?v=aOJdHmdGpoY&feature=grec_index
Skdoa se ne da dodajat videa kr direkt v post kot na drugih forumih

crxdelsol je napisal/-a:@courage jaz ne vidim nikjer da piše da je avto njegov..
crxdelsol je napisal/-a:ko bi vsaj bla neka...ne pa neka čufta pol polek.
ManIAK je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:ko bi vsaj bla neka...ne pa neka čufta pol polek.
Stari, res bi rad videl tvojo krasotico.
Čist vse 3 so solidne punce.
crxdelsol je napisal/-a:ko bi vsaj bla neka...ne pa neka čufta pol polek.
ElGato je napisal/-a:Nixxon je napisal/-a:A je pri mat avtomobilih normalno da izgledajo tako lisasti (glej bok na fotki), ali je to samo posledica tega da ni sveže opran?
Ja, mat črna - hrapava je lisasta... Včasih manj, včasih bolj... Tudi vse se pozna na njej, ker je pač črna (prah, odtisi rok...) Druge mat hrapave barve niso tako občutljive oziroma lisaste...
Včasih tudi slika naredi svoje... Avto na tej sliki ni bil opran, saj je ravno prispel na Wsee...
dominic je napisal/-a:to je lih najvecji problem pri mat barvi...da se malo oplazi z obleko, roko...in pol so takoj fleki...ko se opere je super, cez par ur bi lahko zopet zadaj letel z mokro krpo...
lp, dominic...
Courage™ je napisal/-a:krpa ti nic ne koristi, ker jo potrgas...
Yagi-san je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ti se pa nic ne smej, kdaj si nazadnje s krpo brisal alfico ?![]()
Zato pa......
crxdelsol je napisal/-a:Nevem zakaj se smejita dominicu, pač ni vedel da mata hrapave avte... Mat še ne pomeni da more bit hrapavo ko smirkov papir. Zadnje čase sem videl kar nekaj mat avtov pa noben ni bil zravn še hrapav. Hrapavega pač narediš če se ti neda vredi naredit (pripravit na barvanje) ker se pač ne vidijo pol risi od šmirglanja tolk.

crxdelsol je napisal/-a:mat bi še vedno imel samo še ni pravega izvajalca
One day......BACK TO BLACK! 
ElGato je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Nevem zakaj se smejita dominicu, pač ni vedel da mata hrapave avte... Mat še ne pomeni da more bit hrapavo ko smirkov papir. Zadnje čase sem videl kar nekaj mat avtov pa noben ni bil zravn še hrapav. Hrapavega pač narediš če se ti neda vredi naredit (pripravit na barvanje) ker se pač ne vidijo pol risi od šmirglanja tolk.
To je res, da matt še ne pomeni hrapavo... Večina avtov, katere si videl lahko skoraj trdim, da so folirani... Še dobro, da mamo različne okuse...Jaz npr. matt lakiranega avta (brez hrapavo) nebi imel...
Glede priprave in mat barvanja pa to kar si napisal ne drži... Risi se vidijo na vsaki barvi in vse je odvisno od priprave... Tak da ne pisat bedarij...
P.S.: Lahko pa prideš pa probaš... Če se ne motim si si itak želel imeti mat črnega...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov