gecco je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:ZELO všečno!![]()
Gewinde ostanejo v takšni barvi?
Vse že piše...ne samo slikce gledat

gecco je napisal/-a:ven0m je napisal/-a:ZELO všečno!![]()
Gewinde ostanejo v takšni barvi?
Vse že piše...ne samo slikce gledat
matija245 je napisal/-a:zakaj se mi zdi da je na motorju premalo rdečih detajlov
drugače pa
čare je napisal/-a:Daj Gato ne bodi nor.Kako bo to zgledalo avto v piko pesta diskov pa rjava??Na dejanovih se vidi da so cinkani tako da daj tud ti te cinkat pa bo večno mir.Jaz sem svoje ponavadi pofarbal z Alu-cink sprayem od Motipa pa se mi ni nikol nič zažgalo,čeljusti sem tudi vedno barval z navadnim srebrnim sprayem pa nikoli problemov...
valvoline je napisal/-a:A tote umetnine potle registriras kot oldtimerje mogoce?
_Roba_ je napisal/-a:Ostalih 5 carbon j**c ti ju3 prinesem jih je župnik lepo požegnal!D
lancia hf je napisal/-a::roflte pirhi pa zmagajo
=swen= je napisal/-a:Lepa jajčkaSta barvasta jajčka barvala preko barv na vodni gladini?
Drugače pa zelo lep projekt.Ga spremljam že od samega začetka.
Imam še vprašanja glede oblačenja v karbon.
Kako fino tkanino uporabljaš (1K,2K,6K,12K...)? Predvidevam, da je tvoja 3K.
Koliko slojev tkanine naneseš na posamezen kos?
Je smola poliuretanska ali epoksi ali še kaj tretjega?
Hvala za odgovore.
=swen= je napisal/-a:ElGato oprosti za Offtopic.
Res sem se malo slabo izrazil.
Kaj sem mislil z K-ji:
''CF is weighted by by the "k" size of the fiber. The designation "k" stands for 1,000 filaments, so a "1k" carbon fiber has 1,000 filaments. A "3k" carbon fiber has 3,000 filaments in it; a "6k" carbon fiber has 6,000 filaments in it, and so on...''
Pri tkanini ti pa v bistvu to pove koliko filamentov gre v eno smer dokler ne grejo pod drugimi.
Nevem kako bi se izrazil, da bi me razumeli.
jay je napisal/-a:lepo napredujete...!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost