ElGato je napisal/-a:andi555 je napisal/-a:a maš kakno fotko kako si sestavil ta brisalecal pa mi lahk pomagaš kaj naj predelam.
Slike nimam. Drugače pa moraš samo hod podaljšat, da gre do konca šajbe. Ampak če maš Polo-ta 6N mislim, da boš moral najprej prestaviti celoten mehanizem na sredino.
andi555 je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:andi555 je napisal/-a:a maš kakno fotko kako si sestavil ta brisalecal pa mi lahk pomagaš kaj naj predelam.
Slike nimam. Drugače pa moraš samo hod podaljšat, da gre do konca šajbe. Ampak če maš Polo-ta 6N mislim, da boš moral najprej prestaviti celoten mehanizem na sredino.
ja centi manjka sovoznikovemu brisalcu do sredine avta,se pravi morm sam uno vodilo od sovoznikovega brisalca podaljsat,kaj pa osovino od voznikovega si pa odrezal al se da kako razstavit pa vn pobrat?
stench je napisal/-a:sory da smetim temo,
Kolko pa je vstopnina gor in ali se lahko na licu mesta karto kupi?
ElGato je napisal/-a:stench je napisal/-a:sory da smetim temo,
Vstopnina se lahko kupi na licu mesta in sicer:
Vstopnina z avtom = 35 EUR
za obiskovalce = 3 EUR
+ dobro je, da če ne greš na samo prizorišče z avto, da si kupiš karto za bus, ki vozi neprestanoma in pride cca. 2-5 eur, ker če ne boš hodil res daleč
stench je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:stench je napisal/-a:sory da smetim temo,
Vstopnina se lahko kupi na licu mesta in sicer:
Vstopnina z avtom = 35 EUR
za obiskovalce = 3 EUR
+ dobro je, da če ne greš na samo prizorišče z avto, da si kupiš karto za bus, ki vozi neprestanoma in pride cca. 2-5 eur, ker če ne boš hodil res daleč
hvala ti.
Sem bil danes gor, sem videl tvoj avto, samo tebe pa ravno takrat ni blo tam, če prav vem kdo si.
Kako pa to da mat polota ni blo zraven?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov