valvoline je napisal/-a:Kok pa kaj zdrži potem karoserija po obnovi. Mogoče se bom sam lotil nekaj podobnega in sicer opel kadet l 1969 oldschool look. Švasanje in ličarijo moj dober prjatu,vse ostalo myself. Jbga odločn morš bit in cajta morš met.
alanq4 je napisal/-a:Men je že v šprickitu všeč![]()
Pomojem po takile obdelavi nimaš 10 let kej dost tikat po avtu, samo servise pa kako malenkost kot pač pri vsakem avtu![]()
Komi čakam-o barvo
stony je napisal/-a:Znana lokacija. A si to mogoče dal k Rubinu barvat?
valvoline je napisal/-a:Kok pa kaj zdrži potem karoserija po obnovi. Mogoče se bom sam lotil nekaj podobnega in sicer opel kadet l 1969 oldschool look. Švasanje in ličarijo moj dober prjatu,vse ostalo myself. Jbga odločn morš bit in cajta morš met.
Hydro_freak je napisal/-a:Pr klausneri jas barvo kupujem![]()
Drgač pa odličen projekt! Bi kr enkrat prišo malo pošpegat
stony je napisal/-a:Hydro_freak je napisal/-a:Pr klausneri jas barvo kupujem![]()
Ne ampak v Rubinu![]()
, hec.
Sam tudi tam kupujem, nisem še nič pri njih barval, sem pa videl kar nekaj njihovih končnih izdelkov in so narejeni tako kot mora biti.
Daedalus je napisal/-a:On topic: Vsa čast! Komej čakam, da vidim končni izdelek!
A si kej razmišljal o kakšnih car tattoojih?
Sej hec.
lisko je napisal/-a:Elgato lahko pa mi poveš lokacijo, ker bi se prav rad kaj oglasil da vidim to v živo pa rečema kero, praktično sem vsak dan dokaj blizu limbuša ali pa se celo peljem skoz njega.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov