Patrik_A3 je napisal/-a:kaj to si dal video golf sdi? kaj te šparaš nekaj, pokaži kaj avto zmore
minilo je pol leta pa še zmeraj čakam kakšen spodoben video kaj avto zmore.daj ne bodi pusi pa naredi nekAJ!

Patrik_A3 je napisal/-a:kaj to si dal video golf sdi? kaj te šparaš nekaj, pokaži kaj avto zmore
Patrik_A3 je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:kaj to si dal video golf sdi? kaj te šparaš nekaj, pokaži kaj avto zmore
minilo je pol leta pa še zmeraj čakam kakšen spodoben video kaj avto zmore.daj ne bodi pusi pa naredi nekAJ!
~toMmy~ je napisal/-a:)
Ti pa si optimist... od človeka, ki je dal nalepke, ki dajejo vtis, kot da je avto nekaj več, kot dejansko je, pričakuješ, da bo kazal, kaj ta avto zmore... pač neko "fejkanje", da lahko pljuva po ostalih...
robihf je napisal/-a:Tak avto ma 8.6 do 100, ta ima pa krajši menjalnik gor in kaj bi zdej še radi?
Podatki so na netu, gor nč ne šparajo!
~toMmy~ je napisal/-a:robihf je napisal/-a:Tak avto ma 8.6 do 100, ta ima pa krajši menjalnik gor in kaj bi zdej še radi?
Podatki so na netu, gor nč ne šparajo!
Jaz sem imel samo željo napisat blesav komentar, kot to on počne v določenih temah, ampak je težko bit tako OFF...
Patrik_A3 je napisal/-a:No se opravičujem ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti. se opravičujem vsem oboževalcem ker sem si drznil kaj takšnega![]()
naslednjič pa povedat, da je avto za gledat pa bom preskočo temo in šel gledat onega "norca" z polotom ki se suče v parkirni hiši.
Lp,Patrik
Patrik_A3 je napisal/-a:No se opravičujem ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti. se opravičujem vsem oboževalcem ker sem si drznil kaj takšnega![]()
Lp,Patrik
lancia hf je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:No se opravičujem ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti. se opravičujem vsem oboževalcem ker sem si drznil kaj takšnega![]()
Lp,Patrik
![]()
Vem na kaj si mislil in to je samo, da pokažem kaj avto dela in ne, da ga gonim v nedogled in se delam Polo idiota po garažni hiši.![]()
@~toMmy~ glede blesavega komentarja moraš imeti tudi razlog, ker če ne ti to izpadeš![]()
~toMmy~ je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:No se opravičujem ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti. se opravičujem vsem oboževalcem ker sem si drznil kaj takšnega![]()
Lp,Patrik
![]()
Vem na kaj si mislil in to je samo, da pokažem kaj avto dela in ne, da ga gonim v nedogled in se delam Polo idiota po garažni hiši.![]()
@~toMmy~ glede blesavega komentarja moraš imeti tudi razlog, ker če ne ti to izpadeš![]()
Saj ga imam... tebe!
lancia hf je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:No se opravičujem ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti. se opravičujem vsem oboževalcem ker sem si drznil kaj takšnega![]()
Lp,Patrik
![]()
Saj ga imam... tebe!
Človek pa ti si totalno zgrešil forum in poanto avtomobilizem![]()
![]()
Za take popatke moraš iti na spoznajmose.com in boš tam folk prebavljal![]()
Ker če ne spet izpadeš![]()
![]()
GT_Turbo17 je napisal/-a:fak ste dosadni
lancia hf je napisal/-a:Dokler ji je še prejšni lastnik dobesedno dušo spuščaj marikašen avto s tudi 1x več konji ni imel tudi za burek na drag racing-u
Tukaj je vključen tudi BMW M5![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov