Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Re: Obnova Lancia Delta HF

Napisal/-a Patrik_A3 So nov 03, 2012 11:48 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:kaj to si dal video golf sdi? kaj te šparaš nekaj, pokaži kaj avto zmore

minilo je pol leta pa še zmeraj čakam kakšen spodoben video kaj avto zmore.daj ne bodi pusi pa naredi nekAJ! :)
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne nov 04, 2012 3:58 am

Patrik_A3 je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:kaj to si dal video golf sdi? kaj te šparaš nekaj, pokaži kaj avto zmore

minilo je pol leta pa še zmeraj čakam kakšen spodoben video kaj avto zmore.daj ne bodi pusi pa naredi nekAJ! :)

Ti pa si optimist... od človeka, ki je dal nalepke, ki dajejo vtis, kot da je avto nekaj več, kot dejansko je, pričakuješ, da bo kazal, kaj ta avto zmore... pač neko "fejkanje", da lahko pljuva po ostalih... :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
grega983
Poznavalec foruma

Kraj: Fram

Napisal/-a grega983 Ne nov 04, 2012 7:09 am

Ampak dolgčas pa vama je a ne ?

Dedu je pač všeč avto tak kot je, ki je 1. ali 2. približek tistega kar, kar se z izgledom kaže. Gre kolikor pač gre. Je daleč od brezhibnega ampak j... ga. Če je lastnik srečen, ga zaradi tega še ni treba nekaj živcirat.

Čeravno ima v vsaki temi kaj za povedat čez vajino najljubšo znamko :mrgreen:
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne nov 04, 2012 9:49 am

sej je sam vlagal v avto...tko da zarad mene če je 1.0 FIRE motor not...važn da je on zadovoljen! ;)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 04, 2012 11:52 am

~toMmy~ je napisal/-a:)

Ti pa si optimist... od človeka, ki je dal nalepke, ki dajejo vtis, kot da je avto nekaj več, kot dejansko je, pričakuješ, da bo kazal, kaj ta avto zmore... pač neko "fejkanje", da lahko pljuva po ostalih... :D

Vsi taki ali podobni avtomobili so bolj za šminko kot za kazat kaj avto zmore, ker te avti so se v zgodovini že iskazali in se jim ni treba več dokazovati :mrgreen:

Rihta pa se avto kolikor se saj fond za ta avto gre iz tretjega kupčka ne iz drugega, ker ta je namenjen za družinski avto.

Lahko bi Februarja Scenic-a vzel na kredo in za prišparan denar Delto zrihtal v nulo ampak za pleh se jaz ne grem kreditirati.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Uporabniški avatar
robihf
Novinec

Kraj: Rakitna

Napisal/-a robihf Ne nov 04, 2012 12:58 pm

Tak avto ma 8.6 do 100, ta ima pa krajši menjalnik gor in kaj bi zdej še radi?
Podatki so na netu, gor nč ne šparajo!

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 04, 2012 1:16 pm

Dokler ji je še prejšni lastnik dobesedno dušo spuščaj marikašen avto s tudi 1x več konji ni imel tudi za burek na drag racing-u
Tukaj je vključen tudi BMW M5 :lol:

Jaz pa kašne želje nimam več avta peganjat na polno, ker ga nisem kupil in spravil v neko solidno stanje zaradi tega

Čeprav na sliki pa niti ne zgleda tako zmatrana kolikor je bila :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
robihf
Novinec

Napisal/-a robihf Ne nov 04, 2012 1:39 pm

Sej veš Boštjan, kako se govorice širijo. Jst vem, da nimam kej iskat prot m5, pa nima veze ker E je.
Na dragu pa tko. Glede na to, da nisem še imel dolg avta, pa da sem imel zimske gume gor, pa da je bil že takle cajt
okol novembra, pa da sem mel tret sinhron zjeban, pa da se težko spelje s prvo, ker gre vse v prazen, ti lahko povem, da
me je za milimeter nesla crx-a. Je pa spet res, da te avti po tolkih letih vprašanje kolk majo moči, oziroma kakšne dodelave imajo.
Crx-a je lažja pri isto konjih itd.

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne nov 04, 2012 1:40 pm

robihf je napisal/-a:Tak avto ma 8.6 do 100, ta ima pa krajši menjalnik gor in kaj bi zdej še radi?

Jaz sem imel samo željo napisat blesav komentar, kot to on počne v določenih temah, ampak je težko bit tako OFF... :D
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 04, 2012 1:45 pm

Robi saj poznaš besede Selana "dobro da sem še živ" :mrgreen:
Tako nekako mi je rekel tudi en iz logatca, ki se je samo enkat peljal z njim.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Ne nov 04, 2012 1:47 pm

No se opravičujem ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti. se opravičujem vsem oboževalcem ker sem si drznil kaj takšnega :roll:

naslednjič pa povedat, da je avto za gledat pa bom preskočo temo in šel gledat onega "norca" z polotom ki se suče v parkirni hiši.

Lp,Patrik
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
robihf
Novinec

Napisal/-a robihf Ne nov 04, 2012 1:48 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
robihf je napisal/-a:Tak avto ma 8.6 do 100, ta ima pa krajši menjalnik gor in kaj bi zdej še radi?

Jaz sem imel samo željo napisat blesav komentar, kot to on počne v določenih temah, ampak je težko bit tako OFF... :D

Ja pol vas bom pa pustu, da se je.... naprej. :?:

Uporabniški avatar
robihf
Novinec

Napisal/-a robihf Ne nov 04, 2012 1:51 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:No se opravičujem ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti. se opravičujem vsem oboževalcem ker sem si drznil kaj takšnega :roll:

naslednjič pa povedat, da je avto za gledat pa bom preskočo temo in šel gledat onega "norca" z polotom ki se suče v parkirni hiši.

Lp,Patrik

....šel gledat onega "norca" z polotom ki se suče v parkirni hiši.(KER TO JE ISTO)

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 04, 2012 2:07 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:No se opravičujem ker lancije delte ne vidim vsak dan in želim videt kak ta avto kaj leti. se opravičujem vsem oboževalcem ker sem si drznil kaj takšnega :roll:

Lp,Patrik

:lol:

Vem na kaj si mislil in to je samo, da pokažem kaj avto dela in ne, da ga gonim v nedogled in se delam Polo idiota po garažni hiši. ;)

@~toMmy~ glede blesavega komentarja moraš imeti tudi razlog, ker če ne ti to izpadeš :lol: ;)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne nov 04, 2012 3:14 pm

lancia hf je napisal/-a:

Lp,Patrik

Vem na kaj si mislil in to je samo, da pokažem kaj avto dela in ne, da ga gonim v nedogled in se delam Polo idiota po garažni hiši. ;)

@~toMmy~ glede blesavega komentarja moraš imeti tudi razlog, ker če ne ti to izpadeš :lol: ;)

Saj ga imam... tebe! :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 04, 2012 6:05 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:

Lp,Patrik

Človek pa ti si totalno zgrešil forum in poanto avtomobilizem :idea: ;)
Za take popatke moraš iti na spoznajmose.com in boš tam folk prebavljal :mrgreen: =P
Ker če ne spet izpadeš :mrgreen: =P ;)

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Napisal/-a ~toMmy~ Ne nov 04, 2012 6:07 pm

lancia hf je napisal/-a:
~toMmy~ je napisal/-a:
lancia hf je napisal/-a:

Lp,Patrik

Človek pa ti si totalno zgrešil forum in poanto avtomobilizem :idea: ;)
Za take popatke moraš iti na spoznajmose.com in boš tam folk prebavljal :mrgreen: =P
Ker če ne spet izpadeš :mrgreen: =P ;)

Lol, jaz sem zgrešil? Mislim, da si kar ti ta, ki je zgrešil gostilno... ampak tam bi te še kdo razbil, če bi bil tako tečen... :mrgreen:
Slika

Uporabniški avatar
GT_Turbo17
Poznavalec foruma

Kraj: Zasavje

Napisal/-a GT_Turbo17 Ne nov 04, 2012 8:33 pm

fak ste dosadni 8)
Fiat Uno 1.5 SX i.e. & Alfa Romeo 166 2.0 V6 Turbo & Alfa Romeo 145 Twin Spark

Slika

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf Ne nov 04, 2012 8:46 pm

GT_Turbo17 je napisal/-a:fak ste dosadni 8)

In to spet toMmy :lol: pa saj se je že v dostih temah zaštikou ampak kaj čmo smo si kar različni 8)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Po nov 05, 2012 12:54 am

lancia hf je napisal/-a:Dokler ji je še prejšni lastnik dobesedno dušo spuščaj marikašen avto s tudi 1x več konji ni imel tudi za burek na drag racing-u
Tukaj je vključen tudi BMW M5 :lol:

Drag je res prava primerjava za ta dva avta ..ćudno da niste šli tekmovat keri od njiju je bol rdeč.
Slika
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov