lancia hf je napisal/-a:Sem že mislil, da bolj kot ne vse stoji pa vidim, da sem se zmotil
brejker je napisal/-a::pivo http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Y-iRifVkJc
grega983 je napisal/-a:Nekje med deli sem našel tudi sedeže in komplet tapete![]()
Že pred dobrima dvema letoma, ko sem nabavljal robo, sem opazil, da bo voznikov sedež moral biti deležen nege s strani tapetnika, prav tako bo potrebno preobleči tapete za zadnja vrata, ker mi še do danes ni jasno, kako si lahko nekdo zaželi zaradi zvočnikov razrezati tapete. Mamico mu vidim![]()
Med poizkusno namestitvijo sprednjih sedežev sem ugotovil, da so lahi leta 86 ob faceliftu delte spremenili točke vpetja sedežev, tako da so zmanjšali razdaljo med sprednjimi in zadnjimi nogicami sedeža za 40 mm. Zaradi tega bom moral kasneje predelati sanke na sprednjih sedežih, prav tako pa je možno v karoserije do letnika 86 namestiti le tepihe modelov do leta 86. J... ga, lahi so imeli čudne ideje ob faceliftui.
grega983 je napisal/-a:Iščem kakšnega mojstra z 02 ali 03 področja za popravilo/preoblačenje sedežev ter volana .....
Predlogi ?
LinuxFuter je napisal/-a:O italjanih nimam pojma, amapak: uradni servis? Če imajo toliko podobnih delov kot ostale avtomobilske koroporacije ni vrag da s unota/tipota nebi pasal, če ne celo kaj novejšega.
stony je napisal/-a:Mojstra JKKDESIGNS ( Klemen Cimperc) si že kontaktiral?
bunny01 je napisal/-a:Zdele sem prebral celotnot emo od prve do zadnje strani in bi rad povedal smo to, da se lotiš kej takšnega moraš biti res dober, imeti veliko volje in vztrajnosti.
Spoštovanje!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov