solidx je napisal/-a:haha samo ti ni nekaj ratalo pol ti je šlegl spizdo mam sliko!
Če sn ga fukno v avto

Daj zaj 1x ti bom DVD pa mi boš vse slike speko iz showov gor ok ?
solidx je napisal/-a:haha samo ti ni nekaj ratalo pol ti je šlegl spizdo mam sliko!
Polo1997 je napisal/-a:solidx je napisal/-a:haha samo ti ni nekaj ratalo pol ti je šlegl spizdo mam sliko!
Če sn ga fukno v avtoHoto sn ovega prasca trofit ko je macolo skor meni v gobec fukno prek avta maloprej
![]()
Godward je napisal/-a:včeraj sem vaju vido ko sta se pelala iz mb proti limbušu. rdeči spredaj , zlati zadaj. izstopata
Senad je napisal/-a:Godward je napisal/-a:včeraj sem vaju vido ko sta se pelala iz mb proti limbušu. rdeči spredaj , zlati zadaj. izstopata
jaz sem videl zvecer rdecega pri djabiriju se je peljal proti prometni šoli...
hmmm iskreno mišljenje? sprednje luči ma rdeči polo prav smesne... neke kao plave (imitacija xenon) ki "mežikajo" belo, mi je prvo na pamet padlo da blenda, samo sem pol opazil da skoz nekaj mezikajo luci... na slikah je 5x lepsi kot v zivo...
maceka pa nisem videl.
Senad je napisal/-a:Godward je napisal/-a:včeraj sem vaju vido ko sta se pelala iz mb proti limbušu. rdeči spredaj , zlati zadaj. izstopata
hmmm iskreno mišljenje? sprednje luči ma rdeči polo prav smesne... neke kao plave (imitacija xenon) ki "mežikajo" belo, mi je prvo na pamet padlo da blenda, samo sem pol opazil da skoz nekaj mezikajo luci... na slikah je 5x lepsi kot v zivo...
maceka pa nisem videl.
Polo1997 je napisal/-a:solidx je napisal/-a:haha samo ti ni nekaj ratalo pol ti je šlegl spizdo mam sliko!
Če sn ga fukno v avtoHoto sn ovega prasca trofit ko je macolo skor meni v gobec fukno prek avta maloprej
![]()
solidx je napisal/-a:Senad je napisal/-a:Godward je napisal/-a:včeraj sem vaju vido ko sta se pelala iz mb proti limbušu. rdeči spredaj , zlati zadaj. izstopata
maceka pa nisem videl.
no da ti razlozim zakaj tak mezika..to je posledica Leče ki jo vsebuje luč in pa xenon žarnic in nastane taki efekt
To sem jaz tudi pri kolegu opazo ko ma montirane Angel Eyes in če se peljem pred njim ali nasproti zgleda, kot da avto mežika pa od modre do bele je barvni razpon. Pa brez montiranega xenon kita seveda.mattey je napisal/-a:pa saj zdaj nima xenona not... avto mu kao "mežika" tudi če ima navadne žarnice not, to pa je zaradi leče in trdega podvozja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov