No, da pa bo veselje zaradi napredka pri projektu še večje, sem od naših zahodnih sosedov dobil plačano darilo z oznako TB 03 33. Gre seveda za garret-ovo turbino. Slike žal nimam, je pa zadeva lepa

Od mojstra tapetnika sem dobil že pred časom obljubljeno kompletno na novo tapecirano notranjost. Tako je mojster na novo oblekel v mikrofibro oba prednja sedeža, zadnjo klop, vse 4 panele za vrata ter strop. Prevleko za šibedah mu moram še dostaviti, da mož dokonča svoje delo. Iz slik se ne opazi tega, ampak barva je olivno zelena, tu pa tam pa se najde kakšna gubica, tako da priporočam perfekcionistom, ki merite gubice in zamike šivov ter število šivov ....... da lahko gledate dalje, ker zadeva je zelo solidna
Edini večji feler teh sedežev je, da osrednji del naslonjala in sedalnega dela ni oblečen v perforirano mikrofibro, ker se je na žalost res ne da dobit v tej barvi. Kljub temu se je tapetnik potrudil in je ustvaril šiv na mestih, kjer se v originalu stikata gladka in perforirana mikrofibra.
Ob razstavljanju originalnega pokrova prtljažnika sem razočarano ugotovil, da emblemov s tega pokrova ne morem uporabiti na novem pokrovu, ker so se lahi leta 86 odločili, da je potrebno luknje za pritrjevanje emblemov razporediti na drugačne razmake, tako da imam na lagru skoraj brezhiben komplet emblemov ter iščem te za novejše letnike.
Torej, ce kdo pozna še kakšnega pacienta, ki potrebuje te embleme ....... zadeva bi menjala lastnika za nek ugoden denar.
Lancia Delta Hf T pa Alfa 159 SW 20v pa Alfa 33Permanent 4 pa ......