zanimiva tema k jo spremlam že od vsega začetka, pa se mi zadne čase poraja nekaj, sicer to tko čist tvoja zadeva pa vseeno, poraja se mi vprašanje zakaj se ena stvar ne naredi do konca pa potem se začne že druga, ne da se iz strehe gre na boke, panele, armaturko ...... pa se to še do konca ne naredi, pa se že gre spet na nakej drugega? pridno delaj še naprej
ja tak je to ko delaš še za druge dosti, pa se potem najde malo časa ki ga v svoj projekt udeneš, zdej pa odvisno kdo je tisti dan na razpolago za pomoč se pa dela pač kar se dela, tud to je razlog da ga delam dlje kot šentviški predor
lp! mene pa zanima pri poliestriranju,kakšen stiropor imaš to? kaj greš kar čez kovino tudi z poliestrom? pa še to kaj ta stiropor potem kar pustiš spodaj in ga nič ne odstraniš? hvala za odgovore že v naprej! lp! drugače pa nor projekt svaka čast
freaky18 je napisal/-a:edino kar ne razumem je,kaj si ta stiropor pustil kar spodaj in ga ne boš odstranil? pa čez kovino se da poliestrirat? lp!
nobenga stiroporja ni več, čez kovino bi lahko poliestral ampak nisem zarad tega ker bi mi na spojih s kovino pokal kit in barva, tak pa vsaj upam da nebo ker bo lepilo vmes.
ma toti kao zlati šraufi sj po mojmu okusu ne pašejo
pa tist poliran del je že finalno poliran al kako? ker se mi tko vid k bi bli še neki riseki pa to, al slika tko prnese?