Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Kraj: Ljubljana

Re: GOLF 4 GTI-R

Napisal/-a robiform Pe apr 29, 2011 2:20 pm

:ue kaj imajo od tega ... ne bi rekel, da bi vsaj provizijo dobili od tega koliko jih zavrnejo
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
dejan84
Poznavalec foruma

Kraj: Cesta moj duma

Napisal/-a dejan84 Pe apr 29, 2011 2:34 pm

Sej so ti verjetno pobral denar za homo, ki ga na žalost nisi naredu. Vsaj na lpp je bilo včasih, da si plačal že ob prijavi na homo, pol si imel pa pregled čez kake 14 dni do 1 meseca in takrat so pa samo pregledal in papirje pobrali. Če je sistem sedaj drugačen in da plačaš po pregledu, se pa ne rabiš sekirat in pejt pač drugam probat srečo ;)
Zakaj vozniki hond v dežju vozijo tako hitro? Ker bežijo pred rjo :D

Uporabniški avatar
crxdelsol
aka Technologic aka dejcc

Napisal/-a crxdelsol Pe apr 29, 2011 2:46 pm

Sedaj plačaš če narediš. oz. zdaj na krki še nisem plačal nič al je on pozabo al kaj nevem, rekel pa je da pridem čez 1 teden dvignit dokumente (najvrjetneje bo takrat tudi plačilo).

Uporabniški avatar
roberto-82
Uporabnik

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a roberto-82 Pe apr 29, 2011 3:25 pm

90% ljudi ki delajo na homo. ali tehničnem se ima za male bogove in si mislijo ,da so" oh in sploh" dejstvo pa je ,da sami di 3 ne znajo štet in si zakone razlagajo po svoje. :D :D
P.S. pelji punco v mini krilu zraven pa bo ziher šlo čez :D :D
NE DELAJ DRUGEMU TISTGA,KAR NOČEŠ,DA DRUG DELA TEBI.
[img]http://www.shrani.si/f/3M/Wx/1eNyr63y/neimenovano.jpg[/img]

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Kraj: vrhnika

Napisal/-a _B3yBo_ Pe apr 29, 2011 3:49 pm

crxdelsol je napisal/-a:Sedaj plačaš če narediš. oz. zdaj na krki še nisem plačal nič al je on pozabo al kaj nevem, rekel pa je da pridem čez 1 teden dvignit dokumente (najvrjetneje bo takrat tudi plačilo).

tole nebo drzalo. punca je placala in seveda ni naredila kljub orginal papirjom. avto nemoremo registrirat niti nc. navadna golazn k hoce kuverte oz ponarejene papirje
Slika

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe apr 29, 2011 3:54 pm

dejan84 je napisal/-a:Sej so ti verjetno pobral denar za homo, ki ga na žalost nisi naredu. Vsaj na lpp je bilo včasih, da si plačal že ob prijavi na homo, pol si imel pa pregled čez kake 14 dni do 1 meseca in takrat so pa samo pregledal in papirje pobrali. Če je sistem sedaj drugačen in da plačaš po pregledu, se pa ne rabiš sekirat in pejt pač drugam probat srečo ;)

Pred enim letom, ko sem sam delal homologacijo na LPP, si pač vplačal in bil praktično takoj na vrsti (pač po sistemu FIFO).

Moj kartonček majo pa po tem času najbrž že kr uokvirjenega na steni :lol: :lol: :lol:
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Pe apr 29, 2011 4:14 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:
crxdelsol je napisal/-a:Sedaj plačaš če narediš. oz. zdaj na krki še nisem plačal nič al je on pozabo al kaj nevem, rekel pa je da pridem čez 1 teden dvignit dokumente (najvrjetneje bo takrat tudi plačilo).

tole nebo drzalo. punca je placala in seveda ni naredila kljub orginal papirjom. avto nemoremo registrirat niti nc. navadna golazn k hoce kuverte oz ponarejene papirje

Pri Žonti ni tak. Pregledajo, ti povejo če gre skoz al ne nato izpolniš papirje in plačaš.

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Pe apr 29, 2011 4:15 pm

crxdelsol je napisal/-a:
_B3yBo_ je napisal/-a:

Pri Žonti ni tak. Pregledajo, ti povejo če gre skoz al ne nato izpolniš papirje in plačaš.

aha. no moje iskusne so iz lpp-ja. itaq me pa nevidjo vec
Slika

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Napisal/-a robiform Pe apr 29, 2011 4:52 pm

No, k sreči jest vsaj plačal nisem nič .. zgleda da je sedaj vsaj tako, da ti din din poberejo takrat ko je vse OK ali pa mi niso hoteli vzeti tolk denarja (k sem imel 15 homologacij) ker pol bi se mi pa zmešalo.

A kdo ve, se da kje v SLO kupiti zračni filter - zunanji s homologacijo? Ker A3M to prodaja brez papirjev.
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
_B3yBo_
Mojster foruma

Napisal/-a _B3yBo_ Pe apr 29, 2011 5:10 pm

h&r ce se nemotim ima tuve
Slika

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Napisal/-a robiform Pe apr 29, 2011 5:12 pm

_B3yBo_ je napisal/-a:h&r ce se nemotim ima tuve

A kdo to v SLO uradno prodaja?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
mito155
Uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a mito155 Pe apr 29, 2011 7:02 pm

pokliči v SKN Blujevca ;)

norc89
Novinec

Napisal/-a norc89 Pe apr 29, 2011 8:07 pm

fitipalDDi je napisal/-a:Žalostno je to ko jim daš ORIGINAl TUV z vsem kar paše zraven .. pa pravijo da to pa NE GRE homologirat ... kdo to reče .. nekdo k spoh ni prebral pravil in načina homologacije oziroma sploh ne ve kako se meri in kaj se meri recimo pri platiščih ... njemu se od oka vidi da je nakaj izpod blatnika (ne gume in ne feltna - ampak kraki recimo v mojem primeru) in zato imam lahko 100 TUV-ov in ne gre homologacija skozi.

Avto krka maribor, nena nič komplicirajo. Sem homologiral tomasonke 18 colo na megane 2. Kraki gledajo konkretno ven, tuv pa sem predelal iz 17 colskih in je šlo vse skozi :) Pa še cenejši so od rti maribor.

buhti
Stalni uporabnik

Napisal/-a buhti So apr 30, 2011 5:41 pm

Kakšne 2 meseca nazaj sem pelal hmologerat šipe (prepustnost 15%) na LPP. Pršu tja, prvo plačal, počaku 15min, pršu majstr, zmeru prepustnost (11%), reku ''use šitma'', se odpelu in je blo to to :D. Zdej a če nebi štimal, bi jest dubu nazaj denar, al pač bi šlo tisti 32€ v brez veze?
Slika

Uporabniški avatar
crxdelsol

Napisal/-a crxdelsol Ne maj 01, 2011 1:59 am

Kot pišejo eni ja, bi šel tisti denar v nič. Pri LPP je na ceniku:
Pregled vgradnje dodatne opreme na osebno vozilo (platišča, spojlerji, izpušni lonec - ena predelava)

Pri RTI pa je:
Posamična odobritev vgradnje dodatne opreme na osebno vozilo - kategorije M1 (z NDM* do 3500 kg - folije, vlečna naprava, avto šola - ena predelava – stopnja: 0)

Vrjetno je tu caka da LPP zaračunava že preglede, ostali pa samo če "odobrijo" zaračunajo. Jaz jim nebi plačal prej dokler mi ne povejo kako je na stvari. Sploh nevem kak je lahko tak butast postopek. Na RTI, Krki MB, Žonti (celje) ti prvo pregledajo avto potem pa je papirologija na vrsti.

http://www.jhl.si/lpp/tehnicni-pregledi ... ije/ceniki
http://www.rti.si/images/stories/spletni_cenik_kp_4.pdf

Uporabniški avatar
robiform
Novinec

Napisal/-a robiform Ne maj 01, 2011 11:27 am

Slika
Ni vse res kar napišem

Symon
Poznavalec foruma

Napisal/-a Symon Ne maj 01, 2011 11:39 am

Res lepo porihtan Golf tako, da samo ne obupaj! 8)
....100NX GTi redtop....200SX S13 stage2....Clio182....Civic EJ9...Clio200 CUP...

BraaZ
Novinec

Kraj: Grosuplje :) SELO:)

Napisal/-a BraaZ Ne maj 01, 2011 12:43 pm

Brutalno lepo =)
Slika

Uporabniški avatar
ninjeti
Uporabnik

Napisal/-a ninjeti Ne maj 01, 2011 1:16 pm

IcEm4n je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Ja jaz mam turkizno modre na serijski insignii... sestavlanka ponavlanka, strumf mobil :)

dej ti to pokaž, me res zanima, kako zgleda :)

Zadnjič videno -> :lol: :lol: Ma ded j***a.

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC Ne maj 01, 2011 1:35 pm

ninjeti je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:
Courage™ je napisal/-a:Ja jaz mam turkizno modre na serijski insignii... sestavlanka ponavlanka, strumf mobil :)

dej ti to pokaž, me res zanima, kako zgleda :)

Zadnjič videno -> :lol: :lol: Ma ded j***a.

Slika
Slika
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov