crxdelsol je napisal/-a:Sedaj plačaš če narediš. oz. zdaj na krki še nisem plačal nič al je on pozabo al kaj nevem, rekel pa je da pridem čez 1 teden dvignit dokumente (najvrjetneje bo takrat tudi plačilo).
dejan84 je napisal/-a:Sej so ti verjetno pobral denar za homo, ki ga na žalost nisi naredu. Vsaj na lpp je bilo včasih, da si plačal že ob prijavi na homo, pol si imel pa pregled čez kake 14 dni do 1 meseca in takrat so pa samo pregledal in papirje pobrali. Če je sistem sedaj drugačen in da plačaš po pregledu, se pa ne rabiš sekirat in pejt pač drugam probat srečo
_B3yBo_ je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Sedaj plačaš če narediš. oz. zdaj na krki še nisem plačal nič al je on pozabo al kaj nevem, rekel pa je da pridem čez 1 teden dvignit dokumente (najvrjetneje bo takrat tudi plačilo).
tole nebo drzalo. punca je placala in seveda ni naredila kljub orginal papirjom. avto nemoremo registrirat niti nc. navadna golazn k hoce kuverte oz ponarejene papirje
crxdelsol je napisal/-a:_B3yBo_ je napisal/-a:crxdelsol je napisal/-a:Sedaj plačaš če narediš. oz. zdaj na krki še nisem plačal nič al je on pozabo al kaj nevem, rekel pa je da pridem čez 1 teden dvignit dokumente (najvrjetneje bo takrat tudi plačilo).
tole nebo drzalo. punca je placala in seveda ni naredila kljub orginal papirjom. avto nemoremo registrirat niti nc. navadna golazn k hoce kuverte oz ponarejene papirje
Pri Žonti ni tak. Pregledajo, ti povejo če gre skoz al ne nato izpolniš papirje in plačaš.
_B3yBo_ je napisal/-a:h&r ce se nemotim ima tuve
fitipalDDi je napisal/-a:Žalostno je to ko jim daš ORIGINAl TUV z vsem kar paše zraven .. pa pravijo da to pa NE GRE homologirat ... kdo to reče .. nekdo k spoh ni prebral pravil in načina homologacije oziroma sploh ne ve kako se meri in kaj se meri recimo pri platiščih ... njemu se od oka vidi da je nakaj izpod blatnika (ne gume in ne feltna - ampak kraki recimo v mojem primeru) in zato imam lahko 100 TUV-ov in ne gre homologacija skozi.
Pregled vgradnje dodatne opreme na osebno vozilo (platišča, spojlerji, izpušni lonec - ena predelava)
Posamična odobritev vgradnje dodatne opreme na osebno vozilo - kategorije M1 (z NDM* do 3500 kg - folije, vlečna naprava, avto šola - ena predelava – stopnja: 0)
IcEm4n je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ja jaz mam turkizno modre na serijski insignii... sestavlanka ponavlanka, strumf mobil
dej ti to pokaž, me res zanima, kako zgleda
ninjeti je napisal/-a:IcEm4n je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:Ja jaz mam turkizno modre na serijski insignii... sestavlanka ponavlanka, strumf mobil
dej ti to pokaž, me res zanima, kako zgleda
Zadnjič videno ->![]()
Ma ded j***a.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov