crxdelsol je napisal/-a:Če je karbon nalepka na bilokaterem delu verzija 1, je oblačenje filtra za olje v karbon verzija 1.1beta.
Še vedno ne razumem, isto je kot da primerjamo karbon nalepko na havbi vs. havba ki ima na sebi karbonsko plast, vse je zanimivo samo frikom in vse je težje od originala...totalno neprimerljivo z karbonsko havbo. Vse to je všeč podobnim ljudem, katerim je bilo pred 5 leti všeč velik alu wing na zadnjem delu avta in sport nalepka.
bunny01 je napisal/-a:OK zanima me ena stvar ali ti tole predelave delaš zato, ker boš avto prodal verjetno v tujino, ker tukaj glede na situacijo (ekonomsko) dvomim da bo kdo dal denar za tak avto ali pa avto sestavljaš za sebe?
SR20DEh je napisal/-a:Ja sej ne recem, ce je cel avto v karbonu je glih to nekaj posebnega, ce pa mas ventilcke od feln, pa oljni filter in podobne malenkosti oblecene v karbon, pa mislim da ni to poanta, pa naj bo se tak popularen carbon v tujih tuning scenah. Tud ce je nekaj popularno mora bit na oko kot celota, in glih to me moti, ker ne dobim tega obcutka.
Drugace pa glede dela, pa lahko samo recem, da je 1a.. malo je takih
Energetik81 je napisal/-a:Meni pa deluje ta karbon zelo všečno.
Aja 1 vprašanje, hladilnik olja si dodal naknadno? Kakšen razlog za montažo na običajnega bencinarja?
crxdelsol je napisal/-a:Če je karbon nalepka na bilokaterem delu verzija 1, je oblačenje filtra za olje v karbon verzija 1.1beta.
Še vedno ne razumem, isto je kot da primerjamo karbon nalepko na havbi vs. havba ki ima na sebi karbonsko plast, vse je zanimivo samo frikom in vse je težje od originala...totalno neprimerljivo z karbonsko havbo. Vse to je všeč podobnim ljudem, katerim je bilo pred 5 leti všeč velik alu wing na zadnjem delu avta in sport nalepka.
Zois je napisal/-a:crxdelsol pa kaj ti ni jasno...itak da to dela samo za izgled...za showe, tako kot je pobarval motor odstranil gretje pa nepotrebne stvari, zašvasal luknje... samo za IZGLED ....pa ne gnjavite več glede tega karbona no
stench je napisal/-a:Projekt je hud in dodelan z neko rdečo nitjo tako kot vsak do sedaj.
Mene zanima pa kam si pa pol stvari iz motornega prostora zmetal?
ElGato je napisal/-a:Montaža izpušnega sistema - Gruppe A - inox ...
_Roba_ je napisal/-a:ElGato je napisal/-a:Montaža izpušnega sistema - Gruppe A - inox ...
Tvoj bestek 3 dni..Veš kaj mislim
Erik91 je napisal/-a:ČudovitoUse u nulo narejeno. Respect in bom z veseljem spremljal do končnega izdelka
R 26 je napisal/-a:Na fb-ju se ze neki vid...ne mi rect, da tiste rdecke dejansko pridejo na ta avto...PREHUDO![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov