hribko je napisal/-a:lisko
kaj so pa tisti kabli v pritljažniku?
a imaš kakšno močno ozvočenje not,al so za kaj drugega?
prav imaš,vseeno je kakšna barva je,važno je da služi namenu

Kabli so položeni noter in že tudi sprobani....so pa za plus 1x25mm2,1x35mm2. remote pa činč. Delalo pa se je to že lani ko sem jemal armaturko dol ( menjava grelca kabine (edina skrita napaka pri avtu) ). Ker pač jaz kot jaz...mora bit pripravljeno. Nekaj sem sicer sprobaval z bivšim zvočnikom od petke ( magnat XTC 1500) ampak ni blo "željenega" učnika za tako kišto bi rabo dva taka basa da bi lahk reku da neki je...

Je pač pripravljeno in čaka.... če ne bo presenetu kaki vitel spredi bo pa kak zvočnik zadaj....pustmo se presenetit
Matjazy al eno al drugo.... če jih ima miljon pol je ultra dober.....bolj verjetno pa je o kvaliteti....ampak sam vstop in iztop iz vozila je zaradi višjega sedišča otežen in vsakič podrsaš po tem delu sedeža. Avto kot celota pa tipična amerika....) ampak narjeno pa "trotl ziher" in nadvse močno in zdržljivo kar se pogonov tiče.
Ivan36 mam raj prevleke kot pa da menjujem vso notranjost...prvo je dela še pa još kot drugo pa je to JEEP ne bi rad vedel kaki so vsi ostali vijaki.... že ko sem jemal dol prednjo tapeto da sem nardil visokotonce spredaj sem dva od štirih šravfov polomu in to v kabini ki so zašravfani v A stebriček.....pol ti je verjetn jasn kaki so drugi in zakaj mi sploh ni do tega.....Glede prevlek....32 evrov(darilo lisice ) .....in enak model kot so v petki in mi v lanski vročini v njih ni blo prevroče tako da vem kaj sem dobil

katalizatorj nima ( star dober BOSCH sistem z rotacijsko črpalko) , auspuh je še dober zavore pa so se preverle ( tud lani na tehničnem ni blo težav) in so še dobre.....res pa je da jih bom mogu kr hitr menjat , ker zadnje čase dost vlačim prikolico in podobne zadeve brez naletne zavore do 750 kg. En primer ..
No eto še slikce lanske menjave grelca....
Razpipana armaturka da lahko dobiš sistem gretja ven.... in pa sistem gretja brez grelca...