Pravi_Diablo je napisal/-a:ni cisto res. tako kot si ti napisal je bilo.
Zavarovalnice do 90% popust po novem naj ne bi več gledale ne certifikate ampak na homologacijo da je noter napisano starodobnik. pomeni da moraš it z avtom na da potem oni preverijo ustreznost ali je to starodobnik ali ni, kako to poteka ne vem, ker sem jaz ze imel homologacijo narejeno.
za cestnino in sicer 75% popust šteje pa samo vpis v prometni oziroma homolagacija - starodobnik, brez svamza in podobno.
jaz clanarin vec ne placujem, nic nimam od tega da dam nekomu 50 € na suho vsako leto.
preverite pa tudi kaksni so pogoji pri zavarovalnicah oziroma obveznosti do tega, da ne bo kdo počil, potem pa bo jokcanje, ko bo zavarovalnica imela kup pripomb. Je pa tudi res dokler se ne bo izkoriscalo bo sistem delal, ko bo pa folk imel rjaste golfe in stoenke za prvi avto registrirano kot starodobnik itd... adijo ugodnosti![]()
tale sistem okol tega, bi ze zdavnaj morali spremeniti... ce imas v lasti 5 avtov plačaš zavarovanje in cestnino za najdrazjega, rešeno..ene tablice, vsaka zloraba 5 let resta.
oprosti za offtopic.
grega983 je napisal/-a:Kaj pa luči ?
Že menju ?
._B3yBo_ je napisal/-a:imas kake org. feltne v planu?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov