Nam pokažeš: engine bay

nevermind je napisal/-a:vazman je napisal/-a:Upam, da se vidimo na kakšnem srečanju, ko bo zrihtan, svaka čast, da si se lotu tega.
Projekt se dogaja v Mehiki, kjer lastnik živi in je zaposlen.
xsara je napisal/-a: sicer pa camaro za moj okus bi moral zgledati takole(moj okus, da me ne boš dobesedno jemal)
nevermind je napisal/-a:vazman je napisal/-a:Upam, da se vidimo na kakšnem srečanju, ko bo zrihtan, svaka čast, da si se lotu tega.
Projekt se dogaja v Mehiki, kjer lastnik živi in je zaposlen.
brejker je napisal/-a:Rja bo že šla dol. Če ne zlepa pa zgrda.
Jackal81 je napisal/-a:brejker je napisal/-a:Rja bo že šla dol. Če ne zlepa pa zgrda.
Seveda![]()
No, ni kaj posebnega...
lancia hf je napisal/-a:Vse pohvale za projektSamo osebno se nebi tako trhlenega avtomobila lotil. Pa sem se ža za svoj avto vstrašil, da je kar precej trhlen samo protitemu je pa res kot nov. Veliko sreče, veselja in živcev pri obnovi boš pa res potreboval
mucek21 je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:mucek21 je napisal/-a:dober projekt, za svoje leta je še dokaj lep.
???? Kwa teb ni jasno?
mislil sem glede rje pa to, za svoja leta je še dokaj dober, ni gnil ali pa kej podobnega. pri nas bi bil tak avto že sama gniloba pa bi ga sam tista barva skup držala.
lenivec je napisal/-a:samo res kaj tebi ni jasno
avto ma totalno gnil podn, ti pa da ni rje...
in ne primerjaj naših razmer in njihovih. avto je iz suhega podnebja, pri nas pa pozimi bolj soljeno kot, da bi ga v morje potopil
_BANDIT_ je napisal/-a:Ta avto je nenormalno pregnit. Sej sploh nikjer več ni cel, to je totalni crap.
mucek21 je napisal/-a:lenivec je napisal/-a:_BANDIT_ je napisal/-a:Ta avto je nenormalno pregnit. Sej sploh nikjer več ni cel, to je totalni crap.
no pol model, začen en projekt, sam seveda tak kot vsi slovenci kot so, zakaj vlagat v nek star avto, to je sam rja in nič na konc vreden. sam bla bla bla bla bla, dej človek naredi kaj, prestavi tule na net! kaj si ti v življenju sam naredil, z svojim veseljem z svojim kešom. dej nam pokaž kaj si ti že ustvarju v avtomobilizmu!??
prosim pokaž mi!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov