lisko je napisal/-a:valvoline je napisal/-a:Pardon to je lisko posredoval fotke....![]()
Nisem opazil.
@Lisko tota je tam počena in zato je hin,ne zarad razpok med ventili.
Tam ko si označil so zgorevalne komore in ni imelo veze s samim delovanjem motorja, ker komore so prešane v glavo (se jih da menjat) . Počena je bila pa med ventiloma in prav lepo se je vidlo tudi mimo izpušnega vodila in zgoraj nad ventilom. Zato je tudi pil olje ob enem je bila pa razpoka še dalje do vodnega kanala....
Kot zanimivost ko sem dal gor drugo glavo ni imela razpok med ventili imela pa je razpoke tam ko si označil.....avto je šel popoplnoma normalno brez vseh zapletov. Torej?:)
sacrifice je napisal/-a:no če je to tako da ta glava ne bi zdrzala smo ponovno v iskanju druge glave arrrr ze tretjic tko
valvoline je napisal/-a:sacrifice je napisal/-a:no če je to tako da ta glava ne bi zdrzala smo ponovno v iskanju druge glave arrrr ze tretjic tko
Sej sm ti reku da za TD je skoraj nemogoče glave dobit,če pa je nekje dobiš je 50-50 da je tudi počena. Al pa če je res nekje kakšna v izpravnem stanju se cena giblje od 200e naprej.
Volvo power je napisal/-a:Rabljene glave se ne splača iskat, ker dobre za malo dnarja ne boš našel, sem se ukvarjel z enakim problemom daleč pred tabo in brez veze zmetal en kup denarja za smeti, nazadnje sem zamenjal cel motor pa je blo mir, avto pa se še danes vozi.
Če bi se danes lotil tega problema, bi se odločil za novo glavo, ki je v končni fazi še najcenejša varianta, poleg tega boš moral obvezno zamenjat batne obročke, če se ti je motor tako močno pregrel.
valvoline je napisal/-a:Volvo power je napisal/-a:Rabljene glave se ne splača iskat, ker dobre za malo dnarja ne boš našel, sem se ukvarjel z enakim problemom daleč pred tabo in brez veze zmetal en kup denarja za smeti, nazadnje sem zamenjal cel motor pa je blo mir, avto pa se še danes vozi.
Če bi se danes lotil tega problema, bi se odločil za novo glavo, ki je v končni fazi še najcenejša varianta, poleg tega boš moral obvezno zamenjat batne obročke, če se ti je motor tako močno pregrel.
To je ziher nateg,nove glave TD ne dobiš za manj k 400-500e.
Vem 100% da glava za 1.9td original VW stane cca 500e.
valvoline je napisal/-a:To je ziher nateg,nove glave TD ne dobiš za manj k 400-500e.
Vem 100% da glava za 1.9td original VW stane cca 500e.
sacrifice je napisal/-a:ta avto sm se odloču da bom uštimu, pac mam rad stare avte in ga tudi bom, bati so dobri nikjer ne prepuscajo al pa kj tak da glava gor pa gas
lisko je napisal/-a:sacrifice je napisal/-a:ta avto sm se odloču da bom uštimu, pac mam rad stare avte in ga tudi bom, bati so dobri nikjer ne prepuscajo al pa kj tak da glava gor pa gas
Dokler jih ne vzameš ven ne moreš vedet....Ko je pr mojmu počla glava sem bil enakega mnenja....potem pa sem nardil enostaven test....v cilindre sem nalil nafto....veselo je tekla skozi. No tako je potem motor dobil nove obročke,nove ojnične,novo turbino....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost