lancia hf je napisal/-a:Pa si ga že kaj vprašu če pozna koga za vrata, saj bi on bolj vedel glede tega. Kaj od ta rumene Delte nima več vrat ?
emmo je napisal/-a:sej čez par let ko si finančno opomorem se vama skor ziher pridružim.zadnje dni sem si dal malo užitka preden sem jo prodal.nikoli je pa nisem tiščal ker nisem vedu zakaj mi je ena lučka začela goret.
verjetno jo bom ponovno kupil in kar v nemčiji.v italiji so cene večje.zdaj pa moram quattrota porihtat. upam da se vidmo kdaj vsi trije na pijački.
emmo je napisal/-a:so v italiji manj zdelane ker se eni ob nedeljah turistično z familijo spravijo na pot v evo lanci-i.se spomniš ko sem šel v francijo v avgustu.z kombijem sem jo z 110 km/h prehitel na avtocesti.mislim da kar dve pa ne skupaj.
eni jo očitno ob nedeljah na sprehod peljejo
lancia hf je napisal/-a:Zato bom tudi jaz svojo zrihtal, in avto nebo več za vsakodnevno rabo kot je bil do sedaj.
Saj tako požrešno "kamelo" pa res nebom tankaj 60L na vsakih cca 300-350 km
grega983 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Zato bom tudi jaz svojo zrihtal, in avto nebo več za vsakodnevno rabo kot je bil do sedaj.
In kaj se bo skrival pod haubo ?
Dodelan serijski motor al kej močnejšga ?

lancia hf je napisal/-a:grega983 je napisal/-a:lancia hf je napisal/-a:Zato bom tudi jaz svojo zrihtal, in avto nebo več za vsakodnevno rabo kot je bil do sedaj.
In kaj se bo skrival pod haubo ?
Dodelan serijski motor al kej močnejšga ?
Bo spet nazaj dodelan seriski motor, saj do sedaj je nabrit motor, z seriskim tlakom 0,8 bar, in precej znucano bencinsko črpalko, ki neda pravega tlaka, čeprav je ventil tlaka na "ful" odprt. In tudi blou off ventil ne bo več "original" (je samo predelan da zrak negre v ispuh) V kaj več se pa zaenkrat definitivno nebom spuščal, neglede na to da me nekateri nagovarjajo naj jo čipam.
lancia hf je napisal/-a:Samo ti imaš največji problem v tem, da je "frgazrca" in se z raznimi predelavami neda ravno nevem koliko doseči. Glede na to da je že "oldi", bi jo tudi jaz pustij tako kot je, razen seveda armature.

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov