Predstavi postopek predelave/dodelave na avtu (v sliki in besedi)

cherokee
Nov uporabnik

Re: Golf 4x4 - dvig podvozja

Napisal/-a cherokee Po jan 26, 2015 7:58 pm

Možakar načne temo z vprašanjem o golf 5, ostali pa nabijajo od golfov 2 in subarujev......škoda da namesto konkretnih preverjenih odgovorov forum zgublja na relavantnosti z kreganjem in nabijanjem o vw proti vsem ostalim znamkam.... :roll:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Po jan 26, 2015 8:25 pm

Misliš reč z nabijanjem proti VW-ju?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator foruma

Kraj: Bogu iza nogu!

Napisal/-a nebivedu To jan 27, 2015 3:54 am

Ne, z nabijanjem VW proti ostalim. Ker vedno namreč ti začneš drek delat v takih temah, samo če nekdo bežno kako drugo znamko omeni, ti skočiš do stropa in začneš besno pisat kako je pa golf najboljši in najbolj...

U bistvu se pa zavedaš, da so gare od enke naprej in se moraš pač na tak način branit. Pa sej te razumem, pač golf je najboljši!!!
Old subarus never die, they just get faster!

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ To jan 27, 2015 9:29 am

Daj prosim citiraj, kje sem v tej temi napisal, da je Golf najboljši, me prav zanima. Ti si se pa razpisal o Subaruju...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS To jan 27, 2015 10:35 am

se prav da se za dvig podvozja avtor ne bo odlocu?
Slika

Uporabniški avatar
yashica
Moderator foruma

Napisal/-a yashica To jan 27, 2015 12:02 pm

cherokee je napisal/-a:Možakar načne temo z vprašanjem o golf 5, ostali pa nabijajo od golfov 2 in subarujev...

Uporabnik @Zweier je odprl staro temo in obenem napisal sledeče:
bom kar v tej temi napisal, da ne smetim drugje. skratka, sem lastnik vw golfa 2 (1.6 dizel). je zelo dobro ohranjen in ima malo prevoženih kilometrov. pred kratkim sem dobil idejo, da bi ga predelal in nanj montiral 4x4 pogon (syncro) in ga morda tudi povišal. to bi mi zelo prav prišlo na terenu. kakšni so vaši predlogi, mnenja? je kdo že delal to?

Namerno ali nenamerno spregledana podrobnost?

Glede na vprašanje je omemba Golfa mk2 upravičena, kaj ima Subaru s tem pa tudi meni ni jasno.

Pod črto ni pa prav nobene računice, da bi navadnega mk2 nadgrajeval s 4X4 pogonom.
1992 Fiat Uno 60 SX
1988 Peugeot 205 1.1 GR - Starodobnik
1991 Citroen ZX 1,6i Aura

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Kraj: kransterdam

Napisal/-a tr00per To jan 27, 2015 3:07 pm

esem je napisal/-a:Stare vulve so imele renoje, nove imajo Fordove (po izdelavi - so pa PSA/Ford) tudi 1,6.
Ves čas je bilo govora o golfu2 n(in njega derivatih) in takrat so bile vulve trpežne. Ne vem, kako ste zašli v sedanjost, kot tudi ne vem, kako lahko kdo primerja ceno delov med avti, ki so vsaj 2 razreda narazen (golf/vulva+saab).

Na Volva sm(o) zašli, ker je sam avtor oz. tisti, ki je obudil temo začel po njih spraševati...

Zweier
Nov uporabnik

Napisal/-a Zweier To jan 27, 2015 4:51 pm

ne govori na pamet, rajši preberi nazaj,... dovolj je bilo OFFa!

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To jan 27, 2015 7:01 pm

tr00per je napisal/-a:
esem je napisal/-a:Stare vulve...
Na Volva sm(o) zašli, ker je sam avtor oz. tisti, ki je obudil temo začel po njih spraševati...

Ni "avtor" začel govoriti o Vulvah (to je začel NBVD kot primer v času stare juge od G2 bolj trpežnega avta - takrat so nam koralne skale uspešno spreminjale kriterije trpežnosti/zanesljivosti) kot tudi nisem tega spraševal, če pa ti enačiš "sedanjost" z "vulvami", tudi prav. Malo več natančnosti vsaj v "odgovorih", prosim.

cherokee
Nov uporabnik

Napisal/-a cherokee To jan 27, 2015 9:19 pm

yashica je napisal/-a:
cherokee je napisal/-a:Možakar načne temo z vprašanjem o golf 5, ostali pa nabijajo od golfov 2 in subarujev...

Uporabnik @Zweier je odprl staro temo in obenem napisal sledeče:
bom kar v tej temi napisal, da ne smetim drugje. skratka, sem lastnik vw golfa [b]2

Namerno ali nenamerno spregledana podrobnost?

Glede na vprašanje je omemba Golfa mk2 upravičena...

Šele zdaj sem opazil da je tema že stara... oops nevem zakaj sem bil skoraj prepričan da je tema o golf 5 še vroča...se opravičujem za spregledano in težke besede.

Uporabniški avatar
lancia hf
Uporabnik

Napisal/-a lancia hf To jan 27, 2015 9:32 pm

nebivedu je napisal/-a:Ne, z nabijanjem VW proti ostalim. Ker vedno namreč ti začneš drek delat v takih temah, samo če nekdo bežno kako drugo znamko omeni, ti skočiš do stropa in začneš besno pisat kako je pa golf najboljši in najbolj...

U bistvu se pa zavedaš, da so gare od enke naprej in se moraš pač na tak način branit. Pa sej te razumem, pač golf je najboljši!!!

Men je pa prav to všeč, ker se možakar "razpištola" do amena in mi je prav zabavno njegove komentarje brat. :lol:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Vrni se na Sam svoj mojster

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov