abbe je napisal/-a:lepo bo tole,sam nevem a je res al se mi samo zdi ampak a gre spednji odbijac spodaj bl na noter al se sam tko slike vidjo,k da je odbijac spodaj ozji k zgoraj...
ManIAK je napisal/-a:Kak lepo BO.? Avto je že bil narejen in se je vozil že po showih. Jaz nevem komu zaj vse ni jasno.
Če sem jaz prav razumel, bo gato predstavil predelavo ki smo jo že vsi občudovali. Clean look, mat črne barve, pistoljerovagen....
Zdaj pa se na avtu samo popravljajo malenkosti, ki so bile prvič narejene površno...
P4TO je napisal/-a:abbe je napisal/-a:lepo bo tole,sam nevem a je res al se mi samo zdi ampak a gre spednji odbijac spodaj bl na noter al se sam tko slike vidjo,k da je odbijac spodaj ozji k zgoraj...
Jaz upam, da je to zaradi slik. Ker vsaj meni to da je spodaj malo not ne izgleda posrečeno. Tako kot tudi neki štrleči žlebovi ne.
Je pa res lepo spremljat ElGato-tove teme... kot malemu otroku listat slikaniceRespect.
ninjeti je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Kak lepo BO.? Avto je že bil narejen in se je vozil že po showih. Jaz nevem komu zaj vse ni jasno.
Če sem jaz prav razumel, bo gato predstavil predelavo ki smo jo že vsi občudovali. Clean look, mat črne barve, pistoljerovagen....
Zdaj pa se na avtu samo popravljajo malenkosti, ki so bile prvič narejene površno...
Saj to je zato ker nihče ne bere ampak samo slike gledajo ... kot otroci v vrtcu![]()

ColdMan87 je napisal/-a:Mene pa zanima kak si narejo homologacijo za dele ki si jih še ti posebaj predelo?
ColdMan87 je napisal/-a:Mene pa zanima kak si narejo homologacijo za dele ki si jih še ti posebaj predelo?
ManIAK je napisal/-a:Ne vidim poante, da bi pragove še 1x homologiral, glede na to, da predvidevam, da so prej že bli.
ven0m je napisal/-a:ColdMan87 je napisal/-a:Mene pa zanima kak si narejo homologacijo za dele ki si jih še ti posebaj predelo?
Ni jih on predelal, takšni so bili v škatli![]()
Če pa so mu napačne poslali pa ni njegov problem![]()
ven0m je napisal/-a:ManIAK je napisal/-a:Ne vidim poante, da bi pragove še 1x homologiral, glede na to, da predvidevam, da so prej že bli.
My point exactly
FLINK je napisal/-a:Sploh ne morem verjet, da se v taki 'garazi' delajo tako vrhunski projekti![]()

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov